EVKUR kimin? Evkur Mağazaları sahibi kim?

Evkur kimin? sahibi kim? EVKUR kimin firması? evkur avm kimin? kim kurdu? evkur ne zaman kuruldu? kaç şubesi var? kaç çalışanı vardır?
Evkur Kimin

Evkur kimin? sahibi kim? EVKUR kimin firması? evkur kime ait? kim kurdu? evkur ne zaman kuruldu? kaç şubesi var? kaç çalışanı vardır?


EVKUR KİMİN?

1972 yılında Murat Halı Mağazaları adıyla faaliyete başlayan EVKUR; zamanla gelişen vizyonuyla 1987 senesinde perakende mağazacılığa ilk adımı atmıştır. EVKUR Markası 'nın ilk örneği Murat Halı Mağazaları, 1994 yılında ismini EVKUR ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ olarak değiştirmiştir.

EVKUR'un kaç mağazası var?

1987 senesinde tek mağaza ile başladığı sektörde; bugün 23’ü İstanbul’da, 64’ü de Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve ilçelerinde toplamda 87 mağaza ile 42 ilde hizmet vermeye devam ediyor.

1987 yılında sadece halı satışı yapan firma, bugün müşterilerine en çok güven duyulan uluslararası ve yerli markaları; cep telefonu, bilgisayar, elektronik, beyaz eşya, elektrikli ev aletleri, ısıtma-soğutma, spor aletleri, çelik, zücaciye, porselen, ev tekstili, halı, mobilya, kozmetik ve iç giyim ana gruplarından oluşan 68.000 çeşit ürün gamı sunmaktadır. Çok katlı yürüyen merdivenli mağazaları müşterilerin alışveriş esnasındaki tüm konfor ve memnuniyeti düşünülerek tasarlanmıştır.


EVKUR'un kaç çalışanı var?

Müşterilerine sunduğu nakit ve kredi kartlı ödeme seçeneklerinin yanında; hiç peşinatsız, kredi kartsız, sözleşmeli ödeme seçenekleri ile öne çıkan EVKUR toplamda 213.000 m2 kapalı alan ve 3600 çalışanıyla; Türkiye’nin en büyük mağazalar zincirleri arasında yer almaktadır.

EVKUR sahibi kim? nereli?

EVKUR'un bilinen Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kan'dır. Doğum yeri Sivas Divriği ilçesidir. Babası Malatya'lıdır ve bu sebeple de bazı yerlerde Malatya’lı olduğu da yazılmaktadır. Doğum tarihi ve ailesi ve hayatı hakkında pek bilgi bulunmamaktadır. Evkur, Malatyaspor’a sponsor olarak Evkur Yeni Malatyaspor adını almıştır.

EVKUR iletişim, Müşteri Hizmetleri için TIKLAYIN

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski