Araştırmacı Faruk Acar kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Faruk Acar kimdir? aslen nereli? mesleği ne? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Faruk Acar

Araştırmacı Faruk Acar kimdir? aslen nereli? mesleği ne? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Habertürk TV'de yayınlanan Fatih Altaylı'nın Teke Tek adlı programında Gülfem Saydan Sanver ile birlikte yorumlar yapan Faruk Acar'ın kim olduğu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Andy-Ar Araştırma şirketinin sahibi Faruk Acar hakkında kısıtlı bilgiye ulaşılmıştır.

FARUK ACAR NERELİ?

Araştırmacı Faruk Acar Bursa'da doğmuştur. Altı kardeşi daha vardır. Babası Milli Görüşçü ve eski Refah Partilidir. İmam Hatip mezunu olan Acar hafızlık eğitimi almıştır. Üniversite eğitimi Kamu Yönetimi üzerine tamamlamış ardından İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde eğitimine devam etmiştir.


Anketör olarak Araştırma sektörü ile tanışan Faruk Acar, ardından yönetici olarak çalışma hayatını sürdürmüştür. 1999 yılında Andy-Ar Strateji Geliştirme ve Sosyal Araştırmalar Merkezini kurmuştur. Günümüzde aktif olarak Andy-Ar Araştırma Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmektedir.

Araştırma şirketi 2010 yılında Türkiye Anayasa Değişikliği Referandum sonuçlarını %57 olarak tahmin etmiş sonuç ise yüzde 57.4 olarak çıkmış ve büyük bir başarı elde etmiştir.

Merkezi İstanbul’da bulunan, sahibi olduğu Andy-Ar Araştırma Şirketi’nin toplam 35 İl’de temsilciliği bulunmaktadır.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Faruk Acar evli mi?

Evli olan Faruk Acar’ın iki çocuğu vardır.

Faruk Acar şu sıralar Habertürk’te, Türkiye’nin ilk ve tek siyasi yarışma programı olan, Lider Türkiye programını hazırlayıp sunmaktadır.

- Sitemizde biyografileri yer alan diğer Kamuoyu Araştırmacıları'nı listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski