Sunucu Ferda Yıldırım Yılmazoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Beyaz Tv sunucusu Ferda Yıldırım kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Ferda Yıldırım Ramazanoğlu

Sunucu Ferda Yıldırım Yılmazoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Ferda Yıldırım Nereli?

Ferda Yıldırım Yılmazoğlu 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

Mesleki kariyerine Hür FM’de radyocu olarak başlayan Yıldırım, daha sonra 2000 yılında Kanal D’de televizyonculuk kariyerine adım atmıştır. Bu kanal bünyesinde bir dönem ana haber bülteni sunmuştur. 2005 ile 2008 yılları arasında Habertürk’te çalışmış ve bu kanal bünyesinde "Uyandırma Servisi" adlı programda hem editörlük hem de sunuculuk yapmıştır. Bu dönemde ayrıca Alem FM haber merkezinde de görev almıştır.


"Her Şeyi Söylemek Mümkün", "Şans Kapıdan Bakınca", "Zevkler ve Renkler" gibi çeşitli programların sunuculuğunu da yapan Ferda Yıldırım, daha sonrasında 2010 yılında Beyaz TV’de ana haber sunucusu olarak göreve başlamıştır.

Ferda Yıldırım ve eşi Mehmet Sait Yılmazoğlu düğün fotoğrafları
Ferda Yıldırım Eşi

Ferda Yıldırım kiminle evli?

Sunucu Ferda Yıldırım, 2018 yılı Kasım ayında, MADO Genel Koordinatörü Mehmet Sait Yılmazoğlu ile Kalamış Wyndham Otel'de dünya evine girmiştir.

- Sitemizde bulunan diğer Beyaz TV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski