FOX haber sunucusu Gülbin Tosun kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

FOX Haber sunucusu Gülbin Tosun kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Gülbin Tosun

FOX Haber sunucusu Gülbin Tosun kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


GÜLBİN TOSUN KİMDİR?

Gülbin Tosun 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Okul döneminde en başarılı 5 öğrenci arasına girip TRT’de diksiyon dersi aldı. Gülbin Tosun, Türkiye'nin ilk haber kanalı, Kanal E’de 1995 yılında muhabirlik ve haber spikerliği görevine başladı. Gülbin Tosun, 1995 yılında ülkemizin ilk haber kanalı olma özelliğini taşıyan Kanal E ekranlarında, haber spikerliği ve aynı zamanda muhabirlik yaptı.

1999 yılında Show TV ekranlarına geçti. Show TV’de Reha Muhtar’ın haber ekibinde yer alarak, o dönem Show TV’de gece haberlerini hazırlayan ve sunan isim oldu. Tuncay Özkan ile Fatih Altaylı'nın kendisine getirdiği teklifi değerlendiren Gülbin Tosun, 2000 yılında Kanal D ekranlarında spikerlik ve sunuculuk yapmaya başladı.


Başarılı sunucu, 2001 yılında eğitimini tamamlamak için Londra’ya gitti. Bir süreliğine Londra’ya yerleşen Gülbin Tosun, 2001 yılında Londra Türk Radyosunda haber programı hazırlamaya ve sunmaya başladı. Aynı zamanda dünya tarafından tanınan haber ajansı, Reuters Haber Ajansı’nda stajını tamamladı. 2003 yılında ise Londra School of Business Studies Marketing’ten mezun olmuştur. 

2006’da SKY Turk televizyonunda Gülbin Tosun ile Sabah Haberleri'ni sundu 2010 yılından itibaren FOX Ana Haber Hafta Sonu Haber Bülteni’ni sunmaktadır.

Gülbin Tosun kiminle evli?

Gülbin Tosun, 29 Ekim 2011 tarihinde Atıf Ünaldı ile evlendi. Çift 2013 yılında boşandı.

- Sitemizde bulunan diğer FoxTv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski