Hande Sarıoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Hande Sarıoğlu kimdir? boyu kaç? aslen nereli? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Hande Sarıoğlu

Hande Sarıoğlu kimdir? kaç yaşında? boyu kaç? aslen nereli? kaç doğumlu? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


HANDE SARIOĞLU KAÇ YAŞINDA?

Asıl tam adı Hande Lala Sarıoğlu'dur. 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce Akçakoca'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.

Hande Sarıoğlu 1,72 m. boyundadır.

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu'nun oynadığı "Aşk-ı Memnu" dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı. 2011 yılında "Pasaport" Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV'de "Kaç Para Kaç" programını çekti. Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan ve Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu'nun yaptığı "Böyle Çok Daha Güzelsin" adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi ile birlikte jüri üyeliği yaptı.


2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, Habertürk TV ekranlarında spor haberleri kuşağını sundu. En son Instagram hesabından oryantal dans gösterisini paylaşmıştı. Paylaşım sosyal medyada gündem olmuştu. Bunun üzerine Habertürk Tv Ünlü spikerle yollarını ayırdı.

Hande Sarıoğlu Habertürk'ten ayrılmasının ardından yaptığı açıklamada; "Karşılıklı aldığımız bir karar. Haber kanalının ciddiyeti, bir ağırlığı vardır. Fakat ben de kendi karakterimden vazgeçemiyorum. Ben renkli bir kişiliğim. Daha önce de kanal yönetimi beni uyarmıştı. ‘Daha dikkatli olmalısınız’ denildi. Ben de renkli kişiliğimden vazgeçemeyeceğimi, söyledim ve karşılıklı anlaşarak, istifamı verdim. Kanalımı çok seviyorum, beni hiçbir şekilde mağdur etmedi. Ben ne yaptığımın, paylaşımlarımın farkındayım. Dans gösterim de renkliydi, bunun farkındayım. Ancak dans ettim diye de tu kaka değilim." dedi.

Hande Sarıoğlu kiminle evli?

Hande Sarıoğlu'nun evli veya bekar olduğuna dair henüz bir bilgi yok.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski