Sunucu Ceren Bektaş Atuk kimdir? nereli? kaç yaşında?

Ceren Bektaş Atuk kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Ceren Bektaş Atuk


Sunucu Ceren Bektaş Atuk kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


CEREN BEKTAŞ ATUK KİMDİR?

Ceren Bektaş, 7 Mart 1980 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Üniversite Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Paleoantroploji bölümünde tamamladı. Mesleğe ilk olarak 18 yaşında TRT ekranlarında staj yaparak başladı. Stajyerlik döneminde program asistanlığı, muhabirlik ve seslendirme görevlerini üstlendi.

TRT 1'de yayınlanan "Yaz Oyunları" isimli çocuk programında yardımcı sunuculuk yaptı. İlk profesyonel işi Kanal B'de "Hariciye Kliniği" isimli programı hazırlayıp sunmasıyla başladı. 2009'da çalıştığı Halk TV'den ayrılarak İpek Medya Grubuna geçmiş ve Kanal Türk'ün kanalı olan Bugün TV'de "Bugün Hafta Sonu" isimli programı sundu.


2008 yılında İsmail Gür'ün oğlu işletmeci Korhan Gür'le evlendikten bir süre sonra boşandı. 2016 yılında Habertürk TV'ye transfer olan Bektaş, "Gün Başlıyor" programını sundu. Deneyimli sunucu son olarak hafta içi her gün saat 19:00'da Habertürk Ana Haber Bülteni ile izleyici karşısına çıkmıştır.

ceren bektaş atuk eşi gökçe atuk
Ceren Bektaş Atuk eşi


Ceren Bektaş Atuk kiminle evli?

Habertürk spikeri Ceren Bektaş, iş adamı Gökçe Atuk ile dünya evine girdi. Ceren Bektaş, duygularını "Yıllarca o kadar canlı yayın yaptım ama hiç bu kadar heyecanlandığımı hatırlamıyorum, tabiiki çok mutluyuz" sözleriyle ifade etmişti.

Gökçe Atuk ise "Bizimki müthiş bir aşk hikayesi. Çok badirelere, zorluklara dayanan ama ilk görüşte başlayan ve şimdi de müthiş bir aile kurarak inşallah sonsuzluğa kadar devam edecek. Müthiş bir aşk hikayesinin en mutlu günü belki de bugün..." şeklinde konuşmuştu.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski