Dr. Faruk Öncel kimdir? nereli? muayene ücreti ne kadar?

Dr. Faruk Öncel kim? kimdir? muayenehanesi nerede? muayene ücreti ne kadar? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi. faruk öncel fiyat, faruk öncel zayıflama
Dr. Faruk Öncel

Dr. Faruk Öncel kim? kimdir? aslen nereli? muayene ücreti ne kadar? muayenehanesi nerede? yorumlar aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı faruk öncel fiyat, faruk öncel zayıflama


Akupunktur tedavisiyle sigarayı bıraktırdığını iddia eden ve son günlerde televizyonlarda sıklıkla karşımıza çıkan Dr. Faruk Öncel internet kullanıcıları tarafından en çok merak edilen doktorlar arasında yer almaktadır. Bu noktada insanlar, Dr Faruk Öncel nasıl zayıflatıyor? Faruk Öncel yöntemi nedir? Akupunktur ile sigara bırakma nasıl yapılır? gibi araştırmalar yapmaktadır.

Sigara bağımlısı insanlara akupunktur yöntemiyle sigarayı bırakmaları konusunda akupunktur tedavisiyle yardımcı olan Dr. Faruk Öncel'in muayene ücretini öğrenmek için 02123517001 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz. Doktor Faruk Öncel'den randevu almak için doktorfarukoncel.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


DR. FARUK ÖNCEL KİMDİR?

Faruk Öncel 1957 yılında Şanlıurfa'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve liseyi Şanlıurfa'da tamamladı. 1972 yılında katıldığı uluslararası resim yarışmasında Dünya ikincisi oldu, Gümüş madalya aldı. Dört kişisel resim sergisi açtı.

Önce inşaat; sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Şanlıurfa Devlet Hastanesinde 5 yıl Acil servis şefliği hizmeti verdi. 1989 yılında Dr. Nüzhet ZİYAL’den Akupunktur eğitimi aldı. 1990’da Akupunktur derneği üyesi oldu. 1992'de Dr. Nüzhet ZİYAL ile Akupunktur zayıfIama yöntemleri üzerine çalışmalar yaptı.

1993'de Çin (Pekin) TCM’ de (Traditional Chinese Medicine) master yaptı. 1995’yılında İzmir'de açtığı kliniğinde 4 yıl hizmet verdi. 1995’de WFAS 95 sempozyum Akupunktur and QI İstanbul`a katıldı.

1995'de Sağlık Bakanlığının Akupunktur derneğine açtırdığı (100 saatlik) eğitime katılarak Akupunktur sertifikası aldı. 1996′ da Akupunktur derneğinin düzenlediği "Eğitim Sonrası Seminerine" katıldı.

1997'de (10. WFAS) 10. Dünya Akupunktur konferansına Pekin'de katılarak sertifika aldı. 1997'de Çin’ de üst düzey akupunktur uzmanları olan askeri general Profesörler'den Felç ve Bel fıtığı ile ilgili topik spesifik kursa katıldı, sertifika aldı.

KATILDIĞI ULUSLARARASI KONFERANS VE SEMİNERLER

1992 – Ülkemizde Depresyon Sorunu ve Eğitimi Konferansı Türkiye; Adana
1995 – Dünya Akupunktur Sempozyumu Türkiye; İstanbul Akupunktur
1997 – 10. Dünya Akupunktur Konferansı Çin; Pekin
1998 – Dünya Akupunktur Konferansı İspanya; Barcelona
1998 – Kuzey Amerika Ülkeleri Akupunktur Konferansı Meksika; Acapulco

Faruk Öncel Muayenehanesi nerede? adresi?

Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi Andaç Apt. No:45 K: 5 Mecidiyeköy Meydanı, 34000 Şişli İstanbul

Faruk Öncel Muayenehanesi telefonu

tel: 02123517001 

- Sitemizde yer alan diğer Tıp Hekimlerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski