Osman Nuri Kabaktepe kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Osman Nuri Kabaktepe kim? kimdir, aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Osman Nuri Kabaktepe

Osman Nuri Kabaktepe kim? kimdir, aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erkan Kandemir, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "24 Şubat Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz 7.Olağan İstanbul İl Başkanlığı Kongremizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle Osman Nuri Kabaktepe bey adayımız olarak belirlenmiştir" ifadelerini kullandı.

Bu gelişme üzerine vatandaşlar tarafından, Milli görüş kökenli kimliğiyle ön plana çıkan Osman Nuri Kabaktepe'nin hayatı merak edilip aranmaya başlandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, 7. Olağan İl Kongresi'nde aday olmayacağını açıklamıştı.


OSMAN NURİ KABAKTEPE NERELİ?

Osman Nuri Kabaktepe 1 Aralık 1970 tarihinde Ordu ilinin Fatsa ilçesinde doğmuştur. Fatsa İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde yine Saadet Partisi'nden Fatsa belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı da yapan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. 2016 yılında da Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Kabaktepe, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Osman Nuri Kabaktepe'nin, geçmiş yıllarda çekilmiş, Milli Gençlik Vakfı otobüsü önünde bir fotoğrafı.

Osman Nuri Kabaktepe gençlik yıllarında milli gençlik vakfı döneminden bir fotoğraf

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski