Sunucu Oylum Talu kimdir? kaç yaşında? aslen nereli? evli mi?

Habertürk spikeri sunucu Oylum Talu kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.
Oylum Talu

Sunucu Oylum Talu kimdir? kim? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.

Habertürk televizyonunda Cumartesi ve Pazar sabahları "Burası Haftasonu" programıyla sabah haberlerini sunan Oylum Talu'nun hayatı.

OYLUM TALU KAÇ YAŞINDA?

Oylum Talu, 9 Ağustos 1976 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Babası kimya mühendisi olup, Aliağa Rafinerisi'nin işletme müdürüdür. Annesi ise coğrafya öğretmenidir. ABD'de yaşayan bir abisi vardır. Teyzesi Aysel Okan, ilk kadın gazetecilerdendir. Philip MorrisSA'nın genel müdürü Turhan Talu amcasıdır.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü'nde okudu. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Hülya Avşar'ın yerine geçici olarak jürilik yaptı.


Kahraman Tazeoğlu, Talu adına Kayıp Yüzyılın Prensesi: Oylum Talu kitabını yazdı. TV 8'de Erken Baskı ve Bloomberg HT'de ise Faruk Bayhan'la birlikte İkonoskop isimli progamı sunmuştur. Bir Yaz Gecesi Rüyası programını sundu.

Müjdat Gezen Sanat Okulu'nda televizyon, röportaj ve söyleşi dersleri verdi. Kadir Has Üniversitesi'nde doktora yaptı. Halen Kadir Has Üniversitesi'nde akademik kariyerini sürdürmektedir.

Oylum Talu kiminle evli? eşi kim?

Ekim 2005'te iş insanı Mert Çelet ile "Hatam" dediği bir evlilik yaptı. Ocak 2007'de boşandı. Boşanmasının ardından Hakan Yangın ile evlenmek üzere ABD'ye yerleşti. Fakat evlenmeden ayrıldı ve Türkiye'ye döndü.

20 Nisan 2013'te evlendiği Methi Bengisu ile Mayıs 2020'de boşandı. 2016 yılında ikiz bebek dünyaya getirdi.

- Sitemizde bulunan diğer HaberTürk ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski