Haber Global Spikeri Buket Güler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Haber Global Spikeri Buket Güler kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Buket Güler

Haber Global Spikeri Buket Güler kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Haber Glogal Tv'nin ekran yüzlerinden biri olan Sunucu Buket Güler'in hayatı vatandaşlar tarafından merak edilmektedir.

Buket Güler 1,71 m. boyunda, 56 kilodur.

BUKET GÜLER KİMDİR?

Buket Güler 1983 yılında Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü, yüksek lisans eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladı.


Gazetecilik mesleğine, üniversitenin ilk yılında Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu'nun Ankara haber merkezinde muhabir olarak başladı.

Hürriyet Gazetesi'nin ekleri ile TEMPO Dergisi'nde özel haber ve röportajlar yaptıktan sonra TRT Türk kanalının kuruluşu ile birlikte televizyon haberciliğine adım attı.

TRT Türk'te Dünyamız Detay ve TRT Dünya Gündemi programlarını sunduktan sonra Habertürk'e transfer oldu. 2018 yılında ise CNN TÜRK'e katıldı. Burada ana haberi uzun süre sunduktan sonra, 2020'de Olay TV ekibine katıldı. 2021 yılında Haber Global ailesine katıldı halen Haber Global TV'de gündemin sıcak haberlerini aktarmaktadır.

Buket Güler kiminle evli?

İngilizce bilen Buket Güler'in evli veya bekar olduğuna dair bir bilgiye maalesef rastlayamadık.

- Sitemizde bulunan diğer Haber Global ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski