Gazeteci Cemil Barlas kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Gazeteci Cemil Barlas kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? kimin oğlu? babası kim? annesi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
cemil barlas

Gazeteci Cemil Barlas kimdir? aslen nerelidir? Cemil Barlas kiminle evli? kaç yaşında? kimin oğlu? babası kim? annesi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


AHaber kanalında yaptığı programlarla ve özellikle Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Gazeteci Cemil Barlas'ın hayatı merak ediliyor.


CEMİL BARLAS NERELİ?

Gazeteci Cemil Barlas 1969 yılında doğdu, aslen Gaziantep’lidir. Canan Barlas ve Mehmet Barlas çiftinin oğludur. HaberX internet haber sitesinin sahibidir.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermiştir. 1AnTv kanalında yayınlanan "1 Haber 3 Yorum" programının yorumcularından biri olan Cemil Barlas, Cem Küçük ve Can Ataklı ile birlikte hafta içi her gün saat 19.00'da evlere konuk olmaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..


Cemil Barlas kiminle evli?

Cemil Barlas, Dilur hanım ile evlidir. Bu evliliklerinden 1 çocukları bulunmaktadır.

Cemil Barlas sosyal medyayı da aktif kullanan gazetecilerden biri olup, Twitter hesabında 130 bine kayın takipçisi bulunmaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski