Ertan Özyiğit kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne?

Ertan Özyiğit kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
ertan özyiğit

Ertan Özyiğit kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ERTAN ÖZYİĞİT KİMDİR?

Ertan Özyiğit 1963 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Konuşmacı, televizyon programı sunucusu, araştırmacı yazar ve iletişimcidir.  Anadolu Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden mezun olmuş, Ekonomi üzerine eğitimini tamamlamıştır. 2017 yılının Kasım ayında, WBR-İstanbul YKB isimli reklam ajansını kurmuş, merhum Aytunç Altındal’ın öğrencisidir. Ayrıca reklam sektöründe "Marka Cambazı" isim ile tanınmış olan şirketlerden birisinin sahibidir.

Bugüne kadar Türkiye’de ve dünyada bir çok panelde moderatör ve yorumcu olarak katılımlarda bulunmuştur. Siyonizm, Ezoterizm, Gizli Cemiyetler, Okültizm, Uluslararası İletişim, Stratejik Analiz ve Aile Şirketlerinde yönetim gibi alanlarda uzmandır. Uluslararası Stratejik İletişim Ajansı Başkanlık görevini de sürdürmektedir.


Daha önce Kral ve Ben adlı tartışma programını hazırlayıp sunan Yiğit ayrıca 2017 yılından itibaren Beyza Hakan ile beraber 24tv’de Kayıt Dışı isimli programın sunumunu üstlenmiştir. Ayrıca sık sık Cansu Canan Özgen tarafından sunulan Habertürk’teki canlı yayın programında yer almış, Prof. Hasan Köni’nin Kaos adlı kitabına ön söz yazmıştır.

Aytunç Altındal'ın ilgi duyduğu konulara büyük bir ilgi benzerliği bulunduğu aktarılan başarılı isim, bir çok farklı ilde düzenlenmiş olan siyonizm, ezoterizm ve stratejik analiz konulu panellere konuşmacı olarak dahil olmuştur.

Ertan Özyiğit halen, TV100 kanalında "Kayıt Dışı" adlı programı sunmaktadır.

Ertan Özyiğit Kitapları:


Misak-ı Milli coğrafyası
2015 – Gel Tarihe Geçelim – 3 Kitap Takım (Reşit Altan Erkekli, Murat Gunem ile)
2017 – Musul – Vilayet Konseyi – Bir Ayrılığın Hikayesi (Yalçın Koçak ile)
2017 – Big Mac – Rumeli Türkleri'nin Kayıp Tarihi
2017 – Batı Trakya Türk Cumhuriyeti – 100. Yıl Anısına (Yalçın Koçak ile)

Uzmanlık Dalları:


Stratejik Analiz – Aile Şirketlerinde Yönetim – Uluslararası İletişim – Okültizm – Gizli Cemiyetler ve Ezoterizm

Seminer Konuları:


İllüminati – Tapınak Şövalyeleri – Gülhaç Teşkilatı – Kuru Kafa Kemikler Teşkilatı – Siyonizm ve Hasan Sabbah – Haşhaşinler.

Ertan Özyiğit "Görünmeyeni gösteren, duyulmayanı söyleyen, bilinmeyeni öğreten videolar hazırlıyorum" açıklamasını yaptığı youtube video kanalında paylaşımlarını sürdürmektedir. Youtube video kanalında 240 bini aşkın abonesi,Twitter hesabında ise 330 binin üzerinde takipçisi vardır.

Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski