Esra Erol kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Esra Erol kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Esra Erol

Esra Erol kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ESRA EROL NERELİ?

Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya gelmiştir. 5 kız kardeşin ortancasıdır. Aslen Sinop Ayancık'lıdır. Polis olan babasının görev yaptığı Kütahya’da İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladı.

Esra Erol 1.66 m. boyunda, 55 kilo ve Boğa burcudur.

Kız lisesi Çini Seramik bölümü mezuniyetinden sonra Açık Öğretim Fakültesi’nden mezun oldu. Maltepe Üniversitesi’nin diksiyon-spikerlik kurslarına katıldı. Sonra Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı.

Beden Eğitimi öğretmeni olmayı planlarken televizyoncu oldu. Lise yıllarından beri yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sundu.


İki yıl üst üste Türkiye’nin en prestijli ödüllerinden biri olan Altın Kelebek’i alarak en iyi sunucu ödülünü kazandı. 2010 yılında başlattığı sosyal sorumluluk projesi Umut Evi ile 6000 kadına ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi, projenin gelirini ise içeriğini program adayı kadınların olduğu Sessiz Kadınlar ve Kara Duvak kitabı ile elde etti. Programında engelli vatandaşlara desteğinden dolayı mavi kapak kampanyasıyla 1000‘in üstünde akülü sandalye dağıttı.

Esra Erol halen, ATV ekranlarında, hafta içi her gün saat 16:00'da yayınlanan Esra Erol'da programını sunmaktadır..

Esra Erol kiminle evli?

2 Temmuz 2010 tarihinde Ali Özbir ile evlenen Esra Erol iki çocuk annesidir.

Esra Erol'un eşi Ali Özbir kimdir?

Ali Özbir 1968 yılında doğmuştur. Aslen Kars'lıdır. Kürt İdris lakaplı İdris Özbir'in oğlu olan Ali Özbir, Esra Erol evliliğiyle hayatı en çok merak edilen isimler arasına girdi. Ali Özbir ailesi, özellikle de babasının hikayesi onu daha çok merak edilen birisim haline getirdi. Ali Özbir iş adamı. Ali Özbir mesleki çalışmalarına turizm sektöründe devam etmektedir. Ali Özbir'in babası Kürt İdris'dir.

Esra Erol'un kayınpederi İdris Özbir (Kürt İdris) kimdir?

İstanbul'da geldiğinde Aksaray'da lokantalarda çalışmaya başlayan, komilik yaptığı sıralarda bir arkadaşını bıçaklayarak ölümüne neden olur ve cezaevine girer. Bursa cezaevinde yatar. Burada yatarken de iki çocuk istismarcısını öldürür. Adını mafya çeteleri arasında bu eylemleriyle duyurmaya başlar. 1958 yılında İmralı cezaevine transfer edilir. 1962 yılında tahliye edilen Özbir, yeniden İstanbul'a dönerek Beyoğlu'nun arka sokaklarını mesken edinir. Beyoğlu'nda ufak tefek kumar oynatmaya başlayan Özbir, bu alanda kendine engel olmaya çalışan bir diğer mafya babası olan Nurettin Onay'ı öldürerek iyiden iyiye yer altı dünyasının dikkatini çekmeye başlar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski