Sunucu Melis Hazal Karagöz kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Melis Hazal Karagöz kimdir? aslen nereli? evli mi? eşi kim? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Melis Hazal Karagöz

Sunucu Melis Hazal Karagöz kimdir? aslen nereli? evli mi? eşi kim? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Melis Hazal Karagöz'ü TV'de görenler; Melis Hazal Karagöz eşi Melis Hazal Karagöz evli mi Melis Hazal Karagöz neden ayrıldı Melis Hazal Karagöz sevgilisi Melis hazal karagöz ekşi Melis Hazal Karagöz doğum tarihi Melis Hazal Karagöz boyu kilosu burcu ne? Melis Hazal Karagöz hangi kanalda gibi sorgulamalar yaparak araştırma yapmaktadırlar.

Haber Spikeri, Program Sunucusu ve TGRT Haber Ekonomi Programı Sunucusu Melis Hazal Karagöz'ün hayatı hakkında merak edilenler.


MELİS HAZAL KARAGÖZ KAÇ YAŞINDA?

Melis Hazal Karagöz 1992 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiştir. Lise eğitimini Eskişehir Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Ardından 2011 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema bölümünde lisan eğitimine başladı.

Lisans eğitiminin ardından 2017 yılında Doğuş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri bölümünde yüksek lisans eğitimi aldı.

İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde okuduğu dönemde üniversitede yer alan medya kuruluşlarında editörlük ve spikerlik görevleri üstlendi. Eğitimine devam ederken BJK TV’de satj yaptı. Ardından özel bir yapım şirketinde de staj yapan genç sunucu, staj sonrası aynı özel şirket ve BJK TV’de çalışmaya başladı. BJK Tv'de muhabirlik yaptı.


Ardından devam eden süreçte diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı. Bu deneyimlerinin ardından Eskişehir’de yerel bir kanalda spikerlik yaptı. Ardından TELE 1'de editörlük, spikerlik, program editörlüğü yaptı.

Bir dönem Youtube'da ekonomi üzerine "Gerçek Ekonomi" adlı programda moderatörlük yaptı. Son olarak Haber Global’de gün içerisinde yer alan haber bültenlerinde sunuculuk yapmıştır.

Sanatın ilgisini çeken dallarıyla ilgilenmekten, hayvanlarla vakit geçirmekten ve sevdikleriyle hayatı paylaşmaktan keyif alıyor.

Melis Hazal Karagöz evli mi?

Başarılı ve güzel sunucu Melis Hazal Karagöz'ün henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Melis Hazal Karagöz hangi kanalda?

Başarılı Sunucu ayrıca her pazar akşam saat 21:00'de TGRT Haber ekranlarında Yatırım ve Finans Uzmanı Mert Başaran'la ekonomi programını hazırlayıp sunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski