Şebnem Bursalı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Şebnem Bursalı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
şebnem bursalı

Gazeteci Şebnem Bursalı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın hayatı hakkında merak edilenler..

ŞEBNEM BURSALI NERELİ?

Şebnem Bursalı 13 Haziran 1972 tarihinde Aydın'da dünyaya gelmiştir. Aslen Aydın'lıdır. Ancak kökeni Karadeniz ve Balkanlara kadar uzanmaktadır. Selanik, Arnavut göçmeni ve Trabzon Sürmeneli bir anne ve yörük bir babanın kızıdır.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitiminin ardından 1993 ve 1994 yılları arasında Reha Muhtar ile Ateş Hattı isimli programda yapım elemanı ve muhabir olarak TRT'de görev yapmıştır. Daha sonra Gün Gazetesi muhabirliği, Yeni Asır gazetesi köşe yazarlığı yapmış 1995 senesinde Yeni Asır Ankara Temsilcisi olmuştur.


ATV'de İktidar Oyunu haber programı, Sabah Ankara'da Şebnem Bursalı'nın Oltasına Takılanlar isimli köşede, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Yeni Asır Genel Yayın Yönetmenliği, ATV Ankara Temsilciliği, Takvim Gazetesi Ankara Temsilciliği ve köşe yazarlığı, Sabah muhabir ve röportaj yazarlığı gibi bir çok kurum bünyesinde görev almıştır.

ATV Haber Ankara Temsilciliği görevinde bulunmuştur.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Turkuvaz Medya Grubu Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanlık görevini de sürdüren Şebnem Bursalı İşletme üzerine Yüksek Lisans yapmıştır. İşletme Yüksek Lisansı yapan Bursalı, 2017 yaz döneminde Washington’daki Mentora College’daki eğitiminin ardından şimdi de Türkiye’de ikinci Üniversite olarak Hukuk Fakültesini okumaya hazırlanıyor.

Şebnem Bursalı, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde, Ak Parti tarafından İzmir 1. Bölgeden aday gösterilmiş ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili olarak seçilmiştir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski