Yasemin Sakallıoğlu kimdir? nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Yasemin Sakallıoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Yasemin Sakallıoğlu

Yasemin Sakallıoğlu kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Sosyal medyada çektiği videolarla adından söz ettiren, büyük bir takipçi kitlesi bulunan Yasemin Sakallıoğlu hakkında merak edilenler.

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

Yasemin Sakallıoğlu 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize'lidir. Üç kardeşin en küçüğü olan Yasemin, bebekken Rize’ye gönderildi ve 6 yaşına kadar Rize'de yaşadı. Daha sonra yeniden İstanbul’a gönderildi.

Düz liseden mezun olduktan sonra bankacılık yapmaya başladı. Eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamladı. Yapımcıların dikkatini çeken Sakallıoğlu, 2015 yılında yayınlanmaya başlayan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde "Lütfiye" karakterini canlandırdı.

yasemin sakallıoğlu eşi burak yırtar resmi fotoğrafı
Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi Burak Yırtar

Şahan Gökbakar önderliğinde Zenga isminde ilk sinema filmini de çeken Yasemin Sakallıoğlu, 11 Mart 2021 tarihinde Burak Yırtar'la nikah masasına oturdu.

Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yasemin Sakallıoğlu'nun eşi Burak Yırtar kimdir?

Burak Yırtar, Elazığ doğumlu ve yönetmendir. Anadolu Üniversitesi mezunudur. Yırtar, “Vay Başıma Gelenler”, “Babam ve Ailesi”, “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Acı Aşk”, “Umutsuz Ev Kadınları”, “Sihirli Annem”, “Sevdaluk”, “Lale Devri” gibi birçok dizi ve filmin set arkasında çalıştı. Burak Yırtar ayrıca, “Vay Başıma Gelenler”, “Şen Yuva”, “Bir Bulut Olsam”, “Kuzey Rüzgarı” gibi yapımlarda da oyuncu olarak yer aldı.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski