Bekir Köse kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Bekir Köse kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? nerede görevli? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Bekir Köse

Bekir Köse kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? nerede görevli? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


BEKİR KÖSE KİMDİR?

Bekir Köse 1983 yılında Balıkesir'in İvrindi ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu İrvindi'de ortaokulu ise Balıkesir merkezde tamamladı. Lise eğitimini de Balıkesir'de tamamlayan Bekir Köse çocukluğunun ilk yıllarında ailesinin duyarlığıyla birlikte Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmeye başladı.

11 yaşında Balıkesir Yıldırım Camii Kuran Kursunda Hafızlık eğitiminin ardından Balıkesir Karesi Ortaokulu'ndan mezun olduktan sonra Muharrem Hasbi Koray Lisesi Spor Bölümü'nden liseden mezun oldu. Özel diksiyon ve sunuculuk eğitimi aldı.

Balıkesir Kuran kurs yıllarında aldığı musiki eğitimini geliştirmek için özel dersler aldı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde bir dönem Yerel Yönetim ve Kamu Yönetimini okudu.

2009 senesinde Diyanet İşleri Başkanlığı kapsamında imam olarak görevinin başına geçti. Üsküdar Hz. Ali Camii'nde görevine devam eden Bekir Köse, 1997 yılından bu yana çeşitli platformlarda sahne alıyor.

2015 yılından beri bir televizyon kanalında ramazan aylarında sahur programı sunuculuğunu üstleniyor. Şimdilerde ise Bekir Köse'nin sunuculuğunu yaptığı, "Bekir Köse ile Sahur Vakti" Ramazan ayı boyunca her gece saat 02.15 itibariyle Show TV ekranlarında yer alıyor.

2016 yılında, 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra "15 Temmuz Şehitlik Marşı"nı seslendiren Köse, 2017 yılında yayınladığı "Kardeş Kal Türkiye" isimli çalışmaları büyük ilgi gördü.

Bekir Köse, 2017 senesinde "Affeyle" isimli eserini dinleyicilerinin beğenisine ekranlara sundu. Genç sanatçı, 2018 senesinde "İncitme Gönül" ve “Bir Rabia’mız Var” isimli eserlerini yayınladı.

Bekir Köse 15 Temmuz Şehitler Marşı dinle

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski