Sunucu Beyza Hakan kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Sunucu Beyza Hakan kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.
Beyza Hakan

Sunucu Beyza Hakan kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.


24 TV'de yayınlanan Kayıt Dışı programının Sunucusu Beyza Hakan'ın hayatı hakkında merak edilenler..

BEYZA HAKAN KİMDİR?

Beyza Hakan aslen Antalya'lıdır. Televizyonculuk hayatına 1995'te Antalya'da başlamıştır. Yapımcılık, sunuculuk, muhabirlik haber spikerliği ile profesyonel hayatına devam etmiştir. Aynı zamanda moderatör, ekonomi bülten sunucusu ve diksiyon ve etkili iletişim eğitmenidir.


Antalya’da yayın yapan ETV'de sunuculuk yaparken teklif üzerine Kanal 7 ile anlaşarak İstanbul’a yerleşmiştir. Kanal 7’de çalıştığı 7 yıl boyunca hafta sonu haberleri, gece kuşağını sunmuş, Ülke TV açıldığında gündeme ilişkin programlar hazırlayıp sunmuştur. 2006’da 24 TV’ ye transfer olan Beyza Hakan bu süreçte moderatör sabah, moderatör gece, iç ve dış branş bültenlerini sunmuş, Sözden Öte, Orada Neler Oluyor programlarını hazırlayıp sunmuştur.

Beyza Hakan kiminle evli?

Halen 24 TV ekranlarında “Kayıt Dışı” ve "Kahve Molası" programlarını modere eden Hakan, 2008'de ise arkadaşı Murat Özek’le evlenmiş, bu evliliğinden bir kız ve bir erkek çocuğu olmuştur.

Beyza Hakan Youtube Kanalı

Beyza Hakan'ın kendine ait bir youtube kanalı bulunmaktadır. 80 binden fazla takipçisi bulunan @beyzahakan adresli kanalda güncel konu ve konuklarla yayınlar yapmaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer 24TV ekran yüzleri için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski