Avukat Bışar Özbey kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Hukukçu, avukat Bışar Özbey kimdir? aslen nerelidir? hangi takımlı, evli mi? eşi kim? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.
bışar özbey

Hukukçu, Avukat Bışar Özbey kimdir? aslen nerelidir? hangi takımlı, mesleği ne? evli mi? eşi kim? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında bilgiler.


BIŞAR ÖZBEY KİMDİR?

Bişar Özbey İlk ve orta öğrenimini İstanbul' da tamamlamıştır. Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi'ni tamamladıktan sonra Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır. Hukuk fakültesi eğitimini üç yılda tamamlayarak Türkiye'de bir ilke imza atan Bışar Özbey, Türkiye'nin en prestijli bürolarında stajını tamamlamasının ardından ise 2014 yılında Özbey Hukuk & Danışmanlık Bürosunu kurmuştur.

Beykent Üniversitesi Kamu Hukuku alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 2019-2020 sezonunda Sakaryaspor A.Ş.' de yöneticilik yapmıştır. 2020 - 2021 futbol sezonu ile beraber Akhisar Belediyespor Kulübü'nde Asbaşkanlık görevine gelmiştir. İleri derecede İngilizce bilmektedir.


Bışar Özbey ayrıca Akhisarspor Kulübü Başkanı Evren Özbey’in kardeşidir. Bışar Özbey'ün koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu bilinmektedir.

TV 100 ekranlarında yayınlanan "Var Odası" programında yorumculuk yapmıştır.

- Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski