Sunucu Çağla Atlı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Çağla Atlı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.
Çağla Atlı

Sunucu Çağla Atlı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgiler.



Sözcü Tv haber sunucusu Çağla Atlı'nın hayatı hakkında merak edilenler..


ÇAĞLA ATLI KİMDİR?

Çağla Atlı 9 Mayıs ????  tarihinde Çorum'da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Çorum Alaca'lıdır. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite hayatına Giresun Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde devam etti. Ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. 11 Ağustos 2018 tarihinde Tahsin Güner ile evlendi.


Sunuculuk ve spikerlik kariyerine Kanal A televizyonunda başladı. Kanal A’da "İşte Haber" isimli programı ve Ana Haber bültenini sundu. Daha sonra Kanal 24 Tv’ye geçiş yaptı. Kanal 24’te ilk olarak muhabirlik yapmaya başladı. Ardından "Uyandırma Servisi" programı ile gündemi aktarıp "Kulis" programı ile de çeşitli konuklar ağırlayıp röportajlar gerçekleştirdi.

2019 yılında Kanal 24’ten ayrılıp TV 100 kanalına transfer oldu. Burada her Çarşamba saat 21.30’da başlayan "Şimdi Konuşalım" isimli tartışma programının sunumunu üstlendi. Daha sonra "hafta sonu Ana Haber Bülteni" ile ekranlardaki yerini aldı.

Çağla Atlı TV100 kanalında hafta sonu saat 19.00’da başlayan ana haber bültenlerini sunmuştur.

Çağla Atlı halen 1 Mart 2023 tarihi itibariyle yeni yayın hayatına giren Sözcü TV ekranlarında Murat Muratoğlu ile birlikte Sabah Şerifleri adlı programı sunmaktadır.

Sunucu Çağla Atlı kiminle evli?

Çağla Atlı, 11 Ağustos 2018 tarihinde Tahsin Güner ile dünya evine girmiştir.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer SözcüTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski