Camdaki Kız Hayri Cihangir Ceyhan kimdir? aslen nereli?

Cihangir Ceyhan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu, oynadığı diziler filmler biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Cihangir Ceyhan

Camdaki Kız dizisindeki Hayri kimdir? gerçek adı ne? Cihangir Ceyhan kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kilosu burcu, oynadığı diziler filmler biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


CİHANGİR CEYHAN NERELİ?

Cihangir Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana'da dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığ'lıdır. İstanbul'da iki buçuk yıl kamera önü oyunculuk dersi almış ardından Adana'ya geri dönmüştür.

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayınlanan "Yusufisimli sinema filminde canlandırdığı "Serdar" karakteri ile yaşamıştır. Ardından internet üzerinden yayınlanan "Sıfır Bir Adana" dizisinde "Cio" karakterini canlandırmış ve geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

"Alev Alev" isimli dizide "Ömer" karakterini canlandıran Cihangir Ceyhan, Show TV ekranlarında yayınlanan "Çukur" dizisinde "Azer" karakterini canlandırmıştır.

Cihangir Ceyhan en son ve halen "Camdaki Kız" dizisinde "Hayri" karakterini canlandırmaktadır.

Cihangir Ceyhan 1.77 metre boyunda, 75 kilo ve Terazi burcudur.

Cihangir Ceyhan kiminle evli?

Sevilen oyuncu Cihangir Ceyhan 2020 yılında Fatma Ceyhan ile evlenmiştir. Çiftin bu evliliklerinden İlhan Cihangir isminde bir çocukları vardır.

cihangir ceyhan eşi fatma ceyhan
cihangir ceyhan eşi fatma ceyhan


Cihangir Ceyhan'ın instagram hesabı için tıklayın..

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski