Yaz aylarının vazgeçilmezi dondurmalı çilekli veya muzlu kolay milkshake tarifi

Dondurmalı milkshake nasıl yapılır? çilekli milkshake, muzlu kolay milkshake tarifi, evde milkşeyk nasıl yapılır? tarifi hangi malzemeler gerekir?
Dondurmalı MilkShake tarifi

Dondurmalı milkshake nasıl yapılır? çilekli milkshake, muzlu kolay milkshake tarifi, evde milkşeyk nasıl yapılır? tarifi hangi malzemeler gerekir?


Havaların ısınması ve sıcakların bastırmasıyla beraber soğuk ve gazlı içeceklere de ilgi artıyor. İnsanlar sıcak havalarda serinlemek için içeceklerinin doğal, sağlıklı ve lezzetli olmasını da istiyor. İşte tam da burada akla ilk gelen içeceklerden biri de dondurmalı milkshake oluyor.

Sizler de çocuğunuza veya kendinize evde çok kolay hazırlayabileceğiniz, doğal dondurmalı ve çilekli milkshake yaparak gazlı içeceklerin zararlarından korunabilirsiniz.

İşte sizler için, yaz mevsiminde keyifle içebileceğiniz bir seçenek, evde hazırlanabilir, doğal dondurmalı ve çilekli milkshake tarifi.

DONDURMALI ÇİLEKLİ MİLKSHAKE YAPILIŞI


MALZEMELER
  • 1 su bardağı süt
  • 4 yemek kaşığı dondurma
  • 4 adet çilek veya 1 adet muz

DONDURMALI ÇİLEKLİ VEYA DONDURMALI MUZLU MİLKSHAKE NASIL YAPILIR?

Çilekleri veya muzu doğrayın ve blendıra koyun, üzerine dondurmaları ekleyin. Karışımın üzerine sütün yarısını yavaş yavaş yemek kaşığı ile ekleyerek blendırda çekin. Milkshake kıvamına geldikten sonra üzerine kalan sütünüzü de ekleyin. 2-3 kez çırpın. Milkshakenizi dilediğiniz gibi süsleyip tüketebilirsiniz. Afiyetler olsun..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski