Gazeteci Serap Belovacıklı kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Sunucu Serap Belovacıklı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? Serap Belovacıklı kiminle evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Serap Belovacıklı

Sunucu Serap Belovacıklı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? Serap Belovacıklı kiminle evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Halk Tv ekranlarında Hafta Sonu Haberleri ve Haber Sunucusu, Gazeteci Serap Belovacıklı'nın hayatı hakkında merak edilenler..


SERAP BELOVACIKLI KAÇ YAŞINDA?

Serap Belovacıklı 1984 yılında Bursa'da dünyaya gelmiştir. Aslen Sinop'ludur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olmuştur.

Gazetecilik mesleğine ilk olarak Bursa Olay Tv'de yönetmen yardımcısı olarak başlamış, daha sonra muhabir olarak Habertürk'te görev yapmıştır. Kanaltürk, Akşam Gazetesi Posta Gazetesi'nde hem editörlük hem de siyasi röportajlar yapmıştır.


Boğaziçi Üniversitesi'nde Araştırmacı Habercilik Eğitimi, BBC Eğitim Merkezi'nde diksiyon dersleri almıştır. 2018 yılında Haber Global TV'de, Ankara CHP muhabiri olarak görev yapan Serap Belovacıklı, Kasım 2020 itibariyle gün içinde yaşanan gelişmelerin ve en son haberlerin yer aldığı gece haberlerini ve hafta sonu haberlerini sunmuştur.

Haber Global Tv'de, Emekli Tuğgeneral Dr. Özgür Tör ile beraber, tarihe damga vuran olayların perde arkasını, savaşların görünmeyen kahramanlarını, mağlubiyetten galibiyete götüren kritik kararları, geçmişin bilinmeyen çarpıcı detaylarının konuşulduğu "Büyük Strateji" programını sunmuştur.

Başarılı sunucu Haber Global Tv'den Tv100 televizyonuna transfer olmuş, bir süre Tv100'de haber sunuculuğu görevine devam etmiş, ardından Halk Tv'ye transfer olmuştur. Ancak Halk Tv'den de kısa sürede ayrılmıştır.

Günümüzde halen SÖZCÜ TV'de program sunucusu olarak ekranlarında yerini almaktadır.

Serap Belovacıklı kiminle evli?

Başarılı Gazeteci Serap Belovacıklı'nın evli mi? bekar mı? olduğu ve medeni durumuyla ilgili bir bilgiye rastlanmamıştır. 

- Sitemizde bulunan diğer SÖZCÜTV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski