Avukat Serkan Toper kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Serkan Toper kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? hangi partili? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Hukukcu Serkan Toper


Avukat Serkan Toper kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? hangi partili? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Katıldığı televizyon programlarında, gündeme ilişkin yaptığı yorumlarla dikkat çeken Hukukçu, MHP Beşiktaş Belediye Başkan AdayıAvukat Serkan Toper'in hayatı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Tam da bu noktada internet kullanıcıları, serkan toper kaç yaşında nerelidir, serkan toper nerede doğdu, serkan toper hangi partili, serkan toper kaç doğumlu, serkan toper memleketi neresi, serkan toper özgeçmiş ve benzeri soruların yanıtlarını aramaktadır.

SERKAN TOPER NERELİ?

Serkan Toper 13 Mart 1979 tarihinde Denizli'nin Sarayköy ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Memleketi Kars, Kağızman'dır. İlk öğrenimine Sivas'ta başladı. Orta ve lise eğitimini ise İzmir'de tamamladı. 1996 yılında üniversite eğitimi için Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne başlayan Toper, 2000 yılında Hukuk Fakültesi'nden mezun olup, 2002 yılında avukat olarak meslek hayatına başladı.


2003-2004 aralığında Ankara Barosu'nda avukatlık yapan Toper, 2005 yılından itibaren İstanbul'da serbest olarak avukatlık yapıyor. İş Hukuku, Ticaret Hukuku, Aile Hukuku, Fikir ve Sanat Eserleri ve de Medya Hukuku gibi dallarda uzmanlaşan Toper, Milliyetçi Hareket Partisi Spor ve Sanattan Sorumlu İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve Türk Hukuk Enstitüsü İstanbul Şubesi Genel Sekreterliği görevlerini yürütüyor.

Serkan Toper, 2016'da "6.Buhara Medya Yılın En İyileri Medya Ödülleri" Töreni'nde "Medya ve Fikir Sanat Eserleri Hukuku" çalışması ile "Yılın En İyi Hukuk Danışmanı" ödülünün sahibi oldu. Toper, Medya Hukuku, Kadına Şiddet, Yeni Anayasa gibi konularda Belediye panellerinde konuşmacı olarak katılım gösterdi.

Serkan Toper, 2001 yılında Ata Hukuk & Danışmanlık adlı hukuk bürosunu kurdu. Büronun, Ankara-İstanbul-İzmir ve Samsun'da şubeleri bulunuyor.

avukat serkan toper ve devlet bahçeli
Serkan Toper ve Devlet Bahçeli

Serkan Toper, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Cumhur İttifakı'ndan MHP'nin Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmuştu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "BJK" plakalı Volvo marka klasik otomobilini Avukat Serkan Toper'e hediye etmişti.

Beşiktaş'a Yeniden Aday Oldu!

Ünlü Avukat Serkan Toper, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde ikinci defa Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday gösterilerek, Cumhur İttifakının Beşiktaş Belediye Başkan Adayı olmuştur.

Serkan Toper eşi kimdir?

Serkan Toper'in evli veya bekar olduğu konusunda açık kaynaklarda bir bilgi bulunmamaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski