Azad Yılmaz kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? ne iş yapıyor?

Azad Yılmaz Kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne iş yapıyor? boyu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Azad Yılmaz

Azad Yılmaz Kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? mesleği ne iş yapıyor? boyu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Son zamanlarda fazlasıyla merak edilen kişiler arasında olan Azad Yılmaz, özellikle sosyal medyada dikkat çekmeye başladı. Takipçi sayısını gün geçtikçe arttıran ünlü isim hakkında da fazlasıyla sorular yer almaktadır.

AZAD YILMAZ NERELİ?

Azad Yılmaz 6 Mayıs 1982 tarihinde Samsun'da dünyaya gelmiştir. Son zamanlarda sosyal medya platformlarından yaptığı paylaşımlar sayesinde herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştır. Zenginliğini göstermesiyle fazlasıyla ilgi çeken bu paylaşımlar çok sayıda beğeni almaktadır.

Azad Yılmaz


Samsun kökenli olan Azad Yılmaz, 1.72 boyunda ve 67 kilodur.


Azad Yılmaz daha çok arabesk fantezi içeren şarkıları içeren paylaşımlarında içinden geldiği gibi konuşmasıyla da dikkat çekmektedir. Sosyal medyada özellikle "Ben Geldim" videosu son zamanlarda fazlasıyla görüntülenmiştir. Hakkında var olan ithamları gidermek adına bu videoyu çekerek; 700 binden fazla tıklanma elde etmiştir.

Azad Yılmaz, Instagram ve YouTube mecralarında fazlasıyla popülerdir. İş hayatında da araba alım satım işlemleri yaparak başladığı bilinmektedir.

Şimdilerde de Künenfes adlı markanın sahibi olduğu bilinmektedir. Büyük zincir marketlerde satılan bu ürünler sayesinde de giderek daha da iyi koşullara sahip olduğu ifade edilmektedir.

Azad Yılmaz hakkında var olan bir konu da Ulusoy Turizm firmasına sahip olduğu yönündedir. Öte yandan Lukoil firmasının da sahibi olduğu belirtilse de kendisi bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır. Son zamanlarda popüler olan Azad Yılmaz’ın birçok ünlü isimle beraber paylaşımları da bulunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski