Buse Terim boyu kaç? aslen nereli? kaç yaşında? eşi kim?

Buse Terim kimdir? aslen nerelidir? boyu kaç? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Buse Terim

Buse Terim kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? boyu kaç? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


BUSE TERİM KAÇ YAŞINDA?

Buse Terim, 21 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Adana'lıdır. Annesi Fulya Terim ve Babası ünlü Teknik Direktör Fatih Terim'dir. Ailenin küçük kızıdır ve Merve Terim adında ablası vardır.

Buse Terim Boyu kaç?

Buse Terim, 1.68 m. boyunda, 55 kilo, ve Aslan burcudur.

Buse Terim Hayatı

Yüzyıl Işıl Koleji’nden 2007 yılında mezun olmuş, ardından 2011 yılında da New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirmiştir. Burberry, Dolce&Gabana, Elle Dergisi ve Ralph Lauren gibi markalarda staj yapmıştır. Mezuniyetinin ardından New York’u terk ederek İstanbul’a dönmüştür.

Hobi olarak öğrencilik yıllarında başladığı moda blogger’lığını daha profesyonel bir platforma taşımak için kolları sıvamış, Blogunda stil ipuçlarından sezonun trendlerine kadar birçok inceleme yapıp, bir yandan da ünlülerin gardıroplarına girerek stillerini incelemiş ve "her karakter ayrı bir gardrop"tur mantığı ile çalışmalarını sürdürmektedir.


New York, Paris, Milano, Londra gibi uluslararası moda sektörünün en prestijli moda haftalarına düzenli olarak katılarak tecrübelerini hem kendi websitesinde, hem de konuk yazar olarak Türkiye’nin en çok takip edilen gazete ve dergilerinde okuyucularına aktarmaktadır.

Moda Haftalarında sokaklarda stil gözlemleri yapmak ise en keyifli özel zevkidir. Kendini yenilemek ve dijital dünyanın sağladığı özgürlüğü Buse’ce bir vizyonla birleştirmek için çabalayan Buse Terim, kısa süre önce tamamen yenilediği www.buseterim.com.tr ‘de Türkiye’nin en çok takip edilen moda figürü olma özelliğini sürdürüyor.

Buse Terim önceki eski hali
 Buse Terim Eski Hali ve Yeni Hali



Buse Terim kiminle evli? eşi kim? çocukları

Buse Terim, 16 Mayıs 2014 tarihinde Volkan Bahçekapılı ile evlendi. Soma faciasıyla ertelenen düğün 6 Haziran 2014 tarihinde yapıldı. Çiftin, Nil ve Naz isminde iki kızları bulunmaktadır.

Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı
Buse Terim ve eşi Volkan Bahçekapılı


Buse Terim'in web sitesi: https://www.buseterim.com.tr
Buse Terim'in youtube kanalı: youtube.com/buseterim
Buse Terim'in Instagram sayfası: @buseterim

Bazı Buse Terim videoları:



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski