Exxen'de ailece izlenebilecek bazı programlar

Exxen'de ailece izlenebilecek bazı program tavsiyeleri.

Exxen'de ailece izlenebilecek bazı program tavsiyeleri.

Exxen'de Ailece İzlenebilecek bazı Programlar

2021 yılıyla hayatımıza giren kuruluşlardan biri olan Exxen, yayın hayatına bomba bir giriş yapmış, herkes tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Gerek programları, gerekse de dizileriyle büyük ilgi görmeye başlamıştır. Birbirinden ünlü oyuncuları ağırlayan kuruluş, tıklanma rekorları kırmaktadır. Exxen ailecek izlenebilecek programlar listesi oldukça kabarıktır ve pek çok aile çocuklarıyla keyifli zaman geçirebilmek üzere bu programları araştırmaktadır.

1. Sihirli Annem

İlk çekimleri 2000’li yılların başlarında yapılmış ve büyük ilgi toplamış olan Sihirli Annem, Exxen’de tekrardan çekilerek çocukları ve aileleri ekran başına kitlemektedir. Karakterler neredeyse aynı olsa da, farklı konuların işlendiği dizide günlük bir aile hayatına dokunan ufak sihirler açıklanmaktadır. Birinin sihirli olup olmamasının mutlu bir aileyi etkilemediği, sihirleriyle aileyi bozmak isteyen kişilerin bile aşkın sihrine yetemediğini konu alan dizide, mutlu çocuklar ve çeşitli karakterlere yer verilmektedir.

2. İşte Bu Benim Masalım

Yetenekleriyle öne çıkan iki gencin aşkını konu alan dizi, Exxen ailecek izlenebilecek programlar arasında yer almaktadır. Gerçek aşkın gençlik yıllarında, her ya da geç bir şekilde bulunabileceğini konu alan dizide, iki yetenekli genç sanatsal marifetlerini sergilemekte ve birbirlerine gösterdiği destekle kariyer basamaklarını tırmanmaktadır.

3. Master Chef Junior

Yetenekli çocukların birbirinden güzel yemeklerini sergilediği yarışma programı olan Master Chef Junior, hem ailelerin hem de çocukların ilgi gösterdiği programlar arasındadır. Aile hayatında eğlenceli programlara yer vermek isteyen kişilerin mutlaka izlemeleri gereken muhteşem bir program olma niteliği taşımaktadır.

Sitemizde daha önce yayınlanan film-dizi bilgilerini listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski