Fettah Tamince kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Fettah Tamince kimdir? aslen nerelidir? mesleği ne? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Fettah Tamince

Fettah Tamince kimdir? aslen nerelidir? sahibi olduğu oteller hangileri? mesleği ne? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi. 


FETTAH TAMİNCE NERELİ?

Fettah Tamince 1972 yılında Van'ın Çaldıran ilçesinde doğmuştur. İlköğrenimini Çaldıran İlkokulu’nda tamamladıktan sonra eğitimine Antalya ve Almanya’da devam etmiştir.

İlk ticari girişimlerine üniversite döneminde başlayan İşadamı Tamince, turizm, otel yatırımları ve işletmeciliği, inşaat, enerji, gayrimenkul, medya ve eğitim sektörlerinde faaliyet göstermektedir.


Türkiye, Kazakistan, Ukrayna ve Rusya’da projeleri olan Tamince, ilk beş yıldızlı lüks oteli olan Labada Oteli’ni 2000 yılında Antalya-Çamyuva’da inşa etti. 2001 yılında ise ilk Rixos Oteli’ni açtı. 11’i Türkiye’de, 3'ü Kazakistan’da olmak üzere Ukrayna, Libya, İsviçre, Mısır, Birleşik Arap Emirliklerinde 2 ve Hırvatistan’da 1 tane olmak üzere toplam 21 oteli bulunuyor.

Tamince, Sembol İnşaat’ın yönetim kurulu başkanlığını yürütmektedir.

Fettah Tamince'nin sahibi olduğu bazı Otel ve projeler 

Rixos Otel Bodrum, Rixos Otel Tekirova, Mriya 5 star Resort Hotel, Nursultan Nazarbayev Üniversitesi, Astana Kütüphanesi, Alupka Villas, Gorky Gorod Entertainment & Shopping Center, Gorky Gorod Sberbank Guest House, Astana Ulusal Askeri Akademisi, Khan Shatyr Residences, Antalya Theme Park ve Dream of Phaselis.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski