Gazeteci Fulya Öztürk kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
CnnTürk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk

Gazeteci ve muhabir Fulya Öztürk kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


FULYA ÖZTÜRK KAÇ YAŞINDA?

Fulya Öztürk 5 Ocak 1989 tarihinde Adana'nın Seyhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Mersin Silifke’lidir. Adana Gündoğdu Koleji'nde lise eğitiminin ardından 2006 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo ve Televizyon bölümünü kazandı. Üniversiteye başladıktan hemen sonra ilk televizyonculuk kariyerine atıldı. 2007 yılında Doğan TV'nin "Staj On Air" programıyla Star TV iç yapımlarda staj yaptı.


Profesyonel kariyerine 2008 yılında CNN TÜRK Programlar Departmanı'nda başladı. 2010 yılında CNN TÜRK Haber Merkezi'nde göreve başladı. 3 yıl burada Kurgu Editörlüğü yaptı. Birçok belgeselin ve haberin kurgusunu hazırladı.

Fulya Öztürk

2013 yılında Saha Muhabirliği 'ne başladı. Fulya Öztürk birçok üniversite ve dernekten ödüller aldı. "Yılın Muhabiri" ve "En İyi Özel Haber" dalında onlarca ödüle layık görüldü. Öztürk, ayrıca TEDx'te konuşmacı oldu.

Fulya Öztürk 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur. Instagram'da @fullyaozturk adresli sayfası bulunmaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri için tıklayın..


Yapımını Karga Film, yapımcılığını Erhan Öz’ün, içerik uygulayıcılığını Kebriye Koç’un ve genel koordinatörlüğünü Gökhan Bektaş’ın üstlendiği, yönetmenliğini ise Seda Cam Ülgen’in yaptığı "Fulya ile Umudun Olsun" programıyla hafta içi her gün FOX TV ekranlarında, uzman konuklarıyla program yaptı.

2 Aralık 2021 tarihinde ikinci kez koronavirüs hastalığına yakalandı ve ekranlardan bir süre uzak kaldı. 10 Haziran 2022'deki son bölümüyle Fulya ile Umudun Olsun programının yayın hayatı sona erdi. 2022 yılında tekrar CNN Türk'e dönen Fulya Öztürk, Saha Muhabirliğinin yanında CNN TÜRK Özel Haberler Şefi olarak görevine devam etmektedir.

Fulya Öztürk kiminle evli? eşi kim?

Başarılı Muhabir Fulya Öztürk'ün henüz bekar olduğu bilinmektedir.

- Sitemizde bulunan diğer CNNTÜRK ekran yüzlerini görmek için tıklayın.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski