Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? boyu kaç? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde Adana'da doğmuştur.
 2002 yılında "Best Model of Turkey" ve ardından da "Best Model of the World" seçilmesiyle adını duyurmuştur.

İlk olarak "Gümüş" dizisinde canlandırdığı "Mehmet" karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından "Menekşe ile Halil" adlı dizide "Halil" karakterini canlandırmıştır. Sonrasında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan, başrollerini "Beren Saat" ile paylaştığı "Aşk-ı Memnu" dizisinde "Behlül" karakterini canlandırmıştır.


2010'da "Ezel" dizisinde 4 bölüm konuk oyuncu olarak oynamış ve bu dizide "Sekiz" karakterini canlandırmıştır. 2011-2013 yılları arasında ise "Kuzey Güney" adlı dizide "Kuzey" rolünü oynamıştır. Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır.

Oyuncu Tatlıtuğ Eylül 2016'da, Star TV'de yayınlanan ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği "Cesur ve Güzel" adlı diziyle, 2 yıl aradan sonra oyunculuğa devam etmiştir. 22 Kasım 2018 itibarıyla Show TV'de yayınlanan "Çarpışma" dizisinde Kadir karakterini canlandırmıştır.

kıvanç tatlıtuğ başak dizer
Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ 1.87 m. boyunda, 77 kilo ve Akrep burcudur.

Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi kim?

Kıvanç Tatlıtuğ Başak Dizer ile evli olup, çiftin Kurt Efe Tatlıtuğ (d.15 Nisan 2022) isminde bir erkek çocukları vardır.

Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski