Türkiye’nin En İyi Ticaret Platformu r10.net kimin? sahibi kim?

Türkiye'nin en iyi e-ticaret platformu hangisidir? r10 nedir? nasıl çalışır? r10.net'in sahibi kim?
r10


Türkiye'nin en iyi e-ticaret platformu hangisidir? r10 nedir? nasıl çalışır? r10.net'in sahibi kim?


Türkiye’nin En İyi Ticaret Platformu r10

Türkiye’nin en iyi ticaret platformu olan R10, satıcılar ile müşterileri buluşturacak muhteşem bir kuruluş olma özelliği taşımaktadır. Online çalışmak isteyen herkesin mutlaka bir hesabının bulunması gereken uygulama, profesyonel çalışmakta ve kişilerin mağdur olmasını engellemektedir. Ayrıca iyi bir profile sahip olanın iyi satışlar yapabildiği profesyonel bir alt yapıya sahiptir. R10 da belirli bir seviye atlayan kullanıcılar daha güzel kazançlar elde etmektedir.
 

Muadilleri Arasında En İyisi

Türkiye’nin en iyi ticaret platformu olan R10, diğer ticaret sitelerine kıyasla daha iyi kazançlar elde edilebilecek bir platformdur. Kişilerin güven arz etmesi büyük önem taşımaktadır. Güven arz etmeyen kullanıcılar siteden atılmaktadır. Ayrıca kişilerin siteye giriş yapabilmeleri için mutlaka bir davet almaları gerekmektedir. Herkesin siteye girişine izin vermeyen uygulama yoluyla para kazanmak oldukça kolaydır. Kazanç stratejisi oldukça kapsamlı ve profesyoneldir. Ayrıca neredeyse her yeteneğin hayat bulabilmesine fırsat tanımaktadır.

R10 Nedir? Nasıl Çalışır?

R10 profesyonel bir çalışma prensibi olan, Türkiye’nin en iyi ticaret platformu olarak bilinmektedir. Kapsamlı stratejisi ile dikkat çeken bir uygulama olması dolayısıyla yoğun ilgi görmektedir. Kişilerin online satış yapabilecek yetenekleri mevcutsa, mutlaka bu uygulamadan davet almaları gerekecektir. Uygulamaya daha ilk giriş anından itibaren kişilerin kazanç elde edecekleri unutulmaması gereken bir ayrıntıdır. İlk etapta fiyatları düşük tutup kendini tanıtmak ve ticaret puanı toplamak kişilerin kendilerini tanıtmaları için faydalı olacaktır.


r10'un sahibi kim?

Alexa verilerine göre Türkiye’nin en büyük ilk 40 internet sitesi arasında bulunan r10’un sahibi Coşkun Çetin'dir.

Coşkun Çetin kimdir?

İlk ve orta okulu İzmir Karşıyaka’da okuyan Coşkun Çetin, lise öğrenimi Alsancak’ta, üniversite öğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi’nde tamamladı. Öğrencilik yıllarında girişimci ruhunu dizginleyemeyerek ilk şirketi MegaTR hosting’i kurdu. 2012 yılına gelindiğinde hayatının dönüm noktalarından biri yaşandı ve 2019 yılında tamamını satın alacağı R10.net’in ortağı oldu.

Coşkun Çetin hala ilk göz ağrısı MegaTR hosting ve R10 ile ticari yaşamına devam ederken bir yandan da yeni projelere yatırım desteği sağlıyor. Genç ve girişimci ekibiyle fark yaratmaya devam eden Coşkun Çetin’in bir süre önce sosyal medyada büyüyen ve iyi bir takipçi kitlesi yakalayan "Bir Parça Tuhaftık" (BPT) ekibini de kadrosuna kattığı konuşuluyor. Öte yandan kuvvetli iletişimi ile de sektörde tanınan Çetin, sık sık ünlülerle çekildiği fotoğrafları da paylaşmayı ihmal etmiyor.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski