Gazeteci Adem Metan kimdir? nereli? kaç yaşında?

Radyocu Adem Metan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Adem Metan

Gazeteci ve Radyocu Adem Metan kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ADEM METAN NERELİ?

Adem Metan 3 Mayıs 1987 tarihinde Ordu’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ordu Korgan'lıdır. Ünlü radyocu Lise mezunudur. 2007 yılında çocukluk hayalim dediği radyoculuk mesleğine başlamıştır.

Kariyeri boyunca Star FM, Radyo 24, Medya FM, Karadeniz FM, Alem FM, Radyo Viva, Best FM ve Radyo D’de programlar yaptı. Halen kendi YouTube kanalı üzerinden içerikler üretmeye devam ediyor.

Adem Metan, radyo yayıncılığı yanında bazı yayın kuruluşlarında televizyon programları da gerçekleştirdi. Yapımcılığını üstlendiği programlarda mizah ve neşe ön planda olmakla birlikte, bir çok sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştirdi ve destekler verdi.


Radyo yayın dünyasında birçok mesleki ilklere imza atan Metan, sektörün olumlu gelişimine katkıda bulundu. Bu katkılar nedeniyle çeşitli ödüllere layık görüldü. Radyo yayınlarıyla birlikte mizahi konuları ele aldığı, çeşitli sahne programlarında Türkiye’nin birçok yerinde tek kişilik gösteriler yaptı.

2011’de "Hayata Dair Özlü Sözler", 2013’te "Senden Bir Parça", 2014’te "Yalnızlığın Sen Tonu" ve 2015’te "Kompo Komik" isimli dört kitaba imza attı. "Yalnızlığın Sen Tonu" raflarda uzun süre en çok satanlar arasında yer aldı.

Adem Metan, aynı zamanda Sosyal medya faaliyet gösteren Biz10 TV'nin de kurucusudur.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski