Saç düzleştirici alırken nelere dikkat edilmeli? en iyi markalar hangileri?

Saç düzleştirici alırken nelere dikkat edilmeli? en iyi markalar hangileri? En iyi saç düzleştirici markaları, saç düzleştirici alırken nelere dikkat edilmeli? en çok satılan markalar.


Saç düzleştirici alırken nelere dikkat edilmeli? en iyi markalar hangileri? En iyi saç düzleştirici markaları, saç düzleştirici alırken nelere dikkat edilmeli? en çok satılan markalar.


Saç tipleri ve şekilleri için üretilen birçok çeşit saç düzleştirici türleri var. En bilinen saç düzleştirici türleri ise; titanyum, keratinli ve seramiktir.


Saç Düzleştirici Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

Saç düzleştirici satın alırken en dikkat edilmesi gereken özelliklerden biri saçınızla temas halinde olacak plaka kalitesidir. Bu plakanın genişliği, iletkenliği, materyali gibi birçok özelliği önemlidir. Saçlarınızda dalgalı bir görünüm istiyorsanız alacağınız saç düzleştiricisinin kavisli bir plakaya sahip olması gerekir.

Saç düzleştiricileri arasında en bilinen ve en yaygın kullanılan seramik saç düzleştiricileri genel olarak saça hem düzleştirip hem de yumuşaklık katar. Seramik düzleştiriciler daha düşük ısılarda çalıştığından dolayı saçları yormaz.

Piyasada satılan ancak pek kullanılmayan titanyum saç düzleştiricileri saçların parlaklığını artırmak ve düzleştirmeyi garanti eder. Seramik düzleştiricilere göre daha yüksek sıcaklıklarda çalışan titanyum düzleştiriciler dikkatli kullanılmazsa saçlara zarar verebilir.

Çok nadir olarak bulabileceğimiz keratinli saç düzleştiricilerinin amacı saçlara protein beslemesi yaparak saçların daha canlı olmasıdır. Keratinli düzleştiriciler diğer düzleştirici çeşitlerinden farklı olarak keratin bakımı yaptığı için saçlar daha düz ve düzenli olur.

En iyi Saç Düzleştirici Markaları

Her alanda olduğu gibi saç düzleştirici alanında da birçok marka birbiriyle yarışıp, başarılı sonuçlar çıkarmakta. Bu markalardan en bilinenleri Dyson, Fakir, Braun, Sinbo, Philips, Buerer ve Remington markalarıdır. Çakmaları piyasada çok olduğundan dolayı markaların resmi mağazalarından satın almak en güvenli yolu olduğunu unutmayalım.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski