Ensonhaber kimin? kime ait? sahibi kim?

Ensonhaber kimin? kime ait? ensonhaberin sahibi kim? Serkan kalemciler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
ensonhaber

 

Ensonhaber kimin? kime ait? sahibi kim kurdu? ensonhaberin sahibi Serkan Kalemciler kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ENSONHABER SAHİBİ KİM?

Alexa verilerine göre; Google.com, Youtube.com, Google.com.tr, Trendyol.com, Sahibinden.com, Facebook.com, Turkiye.gov.tr ve Live.com 'dan sonra Türkiye'nin en çok ziyaret edilen 7. büyük sitesi olan ensonhaber.com 'un sahibi, kurucusu, patronu yani kime ait olduğu sorusu vatandaşlar tarafından merak edilmektedir.

Serkan Kalemciler kimdir?

ensonhaber.com haber sitesinin sahibi Serkan Kalemciler 1974 yılında İstanbul Taksim'de dünyaya gelmiştir. Kalemciler aslen, Gaziantep'te yaşayarak daha sonra İstanbul'a göç etmiş bir ailenin çocuğudur.

Serkan Kalemciler

Kalemciler soyadı her ne kadar yazar, çizerler için iyi bir soyadı gibi gözükse de aslında bölgede "kalemcilik" olarak adlandırılan ağaç aşıcılarına verilen isimdir.


Ekonomi mezunu olan Kalemciler, 1992 yılından beri medyanın çeşitli alanlarında çalışmıştır. Türkiye'nin ilk özel radyocularından olan Serkan Kalemciler, outdoor reklamcılıkla da uğraşmış ve hatta gıda işletmeciliği de yapmıştır.

2000'li yıllardan beri internet dünyasının içinde olan Serkan Kalemciler oldukça yüksek miktarda domain (alan adı) sahibidir. 2006 yılında ensonhaber.com'u kuran Kalemciler internet yayıncılığında karar kılmış ve haber, spor, kadın, video, e-ticaret ve çocuklar için hazırladığı bir çok web sitesiyle bir internet medya grubunu oluşturmuştur.

Serkan Kalemciler kiminle evli? eşi kim?

Şebnem Kalemciler ile evli olan Serkan Kalemciler'in Burhan Taha, Muhammet Kayra ve Ravza Lina adında üç çocuğu vardır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski