Erkan Trükten kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Yazar Erkan Trükten kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne iş yapıyor? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Erkan Trükten

Yazar Erkan Trükten kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne iş yapıyor? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


ERKAN TRÜKTEN KİMDİR?

Erkan Trükten 1980 yılında Bulgaristan'da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü'nde gördüğü lisans eğitiminin ardından Bulgaristan Sofya’da Felsefe eğitimi almıştır.

Dünya Tarihi, Felsefe, Felsefi Akımlar & Filozoflar kategorilerinde eserleri bulunmaktadır. Yazarın kitapları çeşitli yayınevleri tarafından okurlarının beğenisine sunulmuştur.

Erkan Trükten Kendisini Tarih Felsefecisi, Araştırmacı, Yazar ve BBN Türk Büyük Resim Moderatörü olarak tanımlamaktadır.


Youtube'da yayınladığı bir videosunda yanlış tıbbi bilgi verdiği gerekçesiyle kendisine youtube tarafından sansür uygulanan Trükten, bu karara tepkisini Twitter üzerinden gösterdi.

Trükten yaşanan olayın ardından kişisel Twitter hesabında, "Açıktır ki Youtube DSÖ'nün Covid hakkında söylediklerini esas alıp alanında uzman olan doktorların ve bu doktorların açıklamalarına katılanların görüşlerine zorbaca sansür uygulamaktadır. Bu ancak NAZİ Almanyası'nda olabilecek bir faşizmdir.

Takdir edersiniz ki tibbi bilim oy çokluğu ile alınan kararlar doğrultusunda yapılmaz. Deney ve gözleme dayanır. Yine takdir edersiniz ki WHO'nun aldığı kararların yeterli gözlem ve delile dayanmadığı ve kimi zaman değişebildiği de çok açıktır.

Maksat karınca misali tarafımız belli olsun. Zorbaca sansür politikalarını protesto için sizleri #haddinibilyoutube etiketiyle twitter'e davet ediyorum."
paylaşımları ile sevenlerinden destek çağrısında bulunmuştu.

Erkan Trükten Twitter hesabı: twitter.com/ErkanTrukten

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski