Hukukçu Avukat Ertuğrul Akar kimdir? nereli? kaç yaşında?

Hukukçu Avukat Ertuğrul Akar kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
av ertuğrul akar


Hukukçu Avukat Ertuğrul Akar kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Başkanlığını Av. Mehmet Sarı'nın yaptığı, yönetim kurulunda ünlü hukukçular, Av. Cem KayaAv. Pınar HacıbektaşoğluAv. Tuba Arslan gibi isimlerin bulunduğu TÜRKAD (Türkiye Adalet Araştırmaları Merkezi) Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkan Yardımcısı olarak görevli Av. Ertuğrul Akar'ın hayatı hakkında merak edilenler.

 

ERTUĞRUL AKAR NERELİ?

Ertuğrul Akar 08 Nisan 1987 tarihinde Iğdır'da dünyaya gelmiştir. İlk ve Orta Öğrenimini Iğdır Cumhuriyet İlkokulu'nda, Lise eğitimini ise Iğdır Lisesi'nde tamamlamıştır. 2005 yılında Balıkesir Polis Meslek Yüksek Okulu'nu (PMYO) okulunu kazanmış, 2007 yılında mezun olarak İstanbul'da polis memuru olarak görevine başlamıştır.


2008 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı. 2012 yılında İşletme Uzmanı olarak mezun oldu. 2008 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. 2013 yılında Hukuk Fakültesini bitirerek avukatlık stajına başladı.

2013 yılında halihazırda görev yaptığı polislik mesleğinden istifa ederek avukatlık stajına başladı. 1 yıl ASM Polis Okulu'nda Ceza Hukuku ve İnsan Hakları Hukuku konusunda ders vermiştir. Kendine ait avukatlık ofisinde Ceza Hukuku ve Ticaret Hukuku alanlarında çalışmaktadır. Halen TÜRKAD'da çalışmalarını sürdürmektedir.

2014 yılında İstanbul Bakırköy Ak Parti Teşkilat Başkan yardımcılığı görevi ile başladığı siyasi hayatına teşkilat başkanlığı ile devam ettikten sonra şimdi ise Türkiye'nin en önemli kuruluşlarından olan TÜRKAD'da başkan yardımcılığı görevini devam ettiriyor.

33 yıllık yaşına birçok başarıyı sığdırmayı başaran ve tırnakları ile mücadele ederek donanımlı bir hukukçu ve aynı zamanda entellektüel bilgi birikimine sahip olan Avukat Ertuğrul Akar, TV kanallarının açık oturum programlarının aranan, davet edilen konuşmacısı olarak ekranlarda yerini almaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer hukukçu ve avukatları listelemek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski