Fatma Büşra Ayaydın kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Fatma Büşra Ayaydın kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? oynadığı diziler filmler, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
fatma büşra ayaydın

Fatma Büşra Ayaydın kimdir? aslen nerelidir? burcu ne? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? oynadığı diziler filmler, biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


BÜŞRA AYAYDIN KİMDİR?

Fatma Büşra Ayaydın, 27 Ekim 1994 tarihinde Ankara'da hayata gözlerini açmıştır. Asıl tam adı Fatma Büşra Ayaydın'dır. İzlenme rekorları kıran efsane "Kurtlar Vadisi" dizisinde Süleyman Çakır'ın (Oktay Kaynarca) kızı "Selvi Çakır" karakterini canlandırmıştır.

Fatma Büşra Ayaydın "Akrep" burcudur.

Ekranların en uzun soluklu ve en çok sevilen dizilerinden Kurtlar Vadisi dizisinde "Çakır" karakterinin kızı Selvi Çakır'ı canlandırarak adını duyuran ve sonrasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde rol alan Fatma Büşra Ayaydın, 2015 yılında tesettüre girdi. YouTube kanalında yayınlanan Son 33 programına konuk olan Fatma Büşra Apaydın, tesettüre girme sürecinden bahsetti. Fatma Büşra Ayaydın genç yaşta birçok başarılı dizide rol almıştır.


Büşra Ayaydın'ın rol aldığı bazı yapımlar

  • Canan
  • Derman
  • Hatırla Sevgili
  • En İyi Arkadaşım
  • Mavi Rüya
  • Kurtlar Vadisi
  • Siccin 3

Büşra Ayaydın tesettüre girme kararını şöyle anlatıyor: "Dış görünüşüne bakıldığına "namaz kılmıyordur" dediğim insanların, vakit namazında camiye koştuğunu gördüm. O bana çok farklı bir şey kattı. Ben de o insanlar gibi neden camiye girerek vakit namazımı neden kılamıyorum? dediğimde aldığım cevaplar hep "sen oyuncusun" oldu. Aslında engelleri kendi kendime koyuyorum."

Kurtlar Vadisi dizisinin Selvi'si, Fatma Büşra Ayaydın Tesettürle Nasıl Buluştu?


- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Oyuncular için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski