Nur Tuğba Namlı kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Sunucu Nur Tuğba namlı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Nur Tuğba Namlı

Sunucu Nur Tuğba namlı kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


NUR TUĞBA NAMLI NERELİ?

Nur Tuğba Namlı, 15 Haziran 1983 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. Asıl tam adı Nur Tuğba Algül Namlı'dır. Üniversiteye kadar Mersin'de yaşayan Namlı, Üniversiteyi Balıkesir Üniversitesi'nde okudu ve buradan mezun oldu. Nur Tuğba Algül Namlı üniversite döneminin ardından Acun Ilıcalı'nın sunumu ile ekrana gelen "Var Mısın Yok Musun" yarışmasına yarışmacı olarak katıldı ve burada tanınarak meşhur oldu.


İlk olarak SkyTürk kanalında gece haberlerini sunan Tuğba Algül Namlı, burada uzun süre görev aldıktan sonra NTV kanalına transfer oldu ve bu kanalda da haber spikeri olarak görev aldı.

TV8 ekranlarında yayınlanmış olan "Ütopya" isimli yarışmanın gündüz kuşağında yayınlanan programı "Ütopya Panorama" programının sunuculuğunu üstlenen Nur Tuğba Namlı bu yarışmanın bitmesinin ardından yine TV8 ekranlarında yayınlanmakta olan fenomen yarışma Survivor'ın gündüz kuşağında yayınlanan ve yarışmada gelişen olayların kritiğinin yapıldığı "Survivor Panorama" programında Hakan Hatipoğlu ile birlikte sunuculuk yaptı.

Nur Tuğba Namlı, hafta içi her sabah saat 09.00'da Kanal D'de "Neler Oluyor Hayatta" programında Hakan Ural ile birlikte izleyici ile buluşuyor. Neler Oluyor Hayatta programının sunucusu Nur Tuğba Namlı'nın doğum iznine ayrılması dolayısıyla, yerini bir süreliğine yakın arkadaşı, haber sunucusu Hilal Özdemir Babacan'a bıraktı. Neler Oluyor Hayatta programında, 7 Kasım'dan itibaren Hakan Ural'a Hilal Özdemir eşlik edecek.

nur tuğba namlı eşi mustafa namlı
nur tuğba namlı eşi mustafa namlı

NUR TUĞBA NAMLI'NIN EŞİ KİMDİR?

Nur Tuğba Namlı 2015 yılından beri iş adamı Mustafa Namlı ile evlidir. Çiftin 2 tane çocuğu vardır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski