Ziraat Bankası BankKart Combo kredi kartı nasıl alınır?

Ziraat Bankası BankKart Combo kredi kartı nasıl alınır? Ziraat kart almak için neler gerekli? nereye başvurulur? başvuru için istenen belgeler nelerdir?
Bank Kart Combo

Ziraat Bankası BankKart Combo kredi kartı nasıl alınır? Ziraat kart almak için neler gerekli? nereye başvurulur? başvuru için istenen belgeler nelerdir?


Son günlerde Ziraat Bankası'na ilginin oldukça çoğaldığı görülmektedir. Ziraat Bankası'nda hesap açtırıp kredi kartını almak isteyen vatandaşlar da, "ziraat bankası kredi kartı nasıl alınır" veya "ziraat karta nasıl başvurulur" gibi soruların yanıtlarını aramaktadır.

Kredi kartları, günümüzde insanlar tarafından oldukça fazla kullanılan bir ödeme yöntemi olarak karşımıza çıkmaktadır. Hesap kartlarından yani ATM kartlarından farklı olarak kredi kartlarında banka tarafından belirlenen tutarda bir kredi bakiyesi tanımlanır. Harcama yapıldıktan sonra karta tekrar ödenir. Borçlanma çeşidi olarak ta düşünülebilir. Limitli veya limitsiz olmak üzere türleri vardır. Limitler kişinin aylık gelirlerine göre belirlenir.


Ziraat Kredi Kartı Başvuru Seçenekleri

Ziraat Bankası kredi kartına başvurmak için 5 seçenek vardır, bunlar; Banka şubesine gelerek, en yakın atm'den, SMS ile, İnternet yoluyla ve Müşteri hizmetleri vasıtasıyla yapılabilir.

Banka Şubesi

Günümüzde en garanti ve güvenli yol olarak banka şubelerinden kredi kartı almak daha çok tercih edilmektedir. Şubeye giderek kredi kartı almak istediğinizi söyleyin. Kredi kartı başvuru forma imzalandıktan sonra 7-15 gün içinde kartınız isteğe bağlı olarak adresinize ya da en yakın şubenize gelecektir. Yanınıza almanız gereken tek şey kimlik kartınızdır. Gelir düzeyine göre banka sizden bordro isteyebilir.

En Yakın ATM

Bu yöntemde banka kartınızın olması gerekir. Kartınızı ATM’ye sokarak menülerden kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Banka kartını ATM’ye koyduktan sonra kredi kartı başvurusu kısmından kolayca işlemlerini yapabilirsiniz.

SMS İle Başvuru

Şubeye gitmek istemeyen müşteriler için sunulan bir seçenektir. Telefonunuzdan SMS yoluyla COMBO yazdıktan sonra bir boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak 4757’ye SMS gönderebilirsiniz. (Örnek SMS: COMBO 11111112211 > 4757). SMS ile yapılan başvurulara onay gelirse müşteri şubeye gitmek zorundadır. Banka tarafından istenilen evraklar teslim edildikten sonra kredi kartı çıkar.

İnternet Yoluyla Başvuru

İnternet yoluyla kredi kartı başvurusu yapmak isteyenler https://www.ziraatbank.com.tr adresine giriş yaparak kartlarını isteyebilirler.

Müşteri Hizmetleri

Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinin 444 00 00 numaralı hattından sesli komut vererek kredi kartı başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca her müşterinin müşteri temsilcisi bulunmaktadır. Müşteri temsilcileri aranarak kredi kartı işlemleri yapılabilir. Kredi puanları uygun bulunursa ve müşterinin herhangi bir gecikme borcu bulunmadığı sürece istediği tutarda limitle kredi kartı sahibi olabilir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski