Abdurrahim Albayrak kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Abdurrahim Albayrak kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Abdurrahim Albayrak

Abdurrahim Albayrak kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? mesleği ne? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

ABDURRAHİM ALBAYRAK NERELİ?

Abdurrahim Albayrak 1954 yılında Rize’de doğmuş olup aslen Rize'lidir. Özel Gökşen Lisesi'nden mezun oldu. Abdurrahim Albayrak işadamıdır, Altur taşımacılığın sahibidir.

Almanya'ya ilk gidenlerden olan babası onu yanında götürmedi. Babası birkaç yıl sonra Türkiye'ye döndü ve bir dükkân açtı, ancak işleri iyi gitmeyince Almanya'ya tekrar geri dönmek zorunda kaldı. Giderken yanında oğlunu da götürdü.


Başarı hikayesi!

Almanya'nın Frankfurt kentinde babasının yanında inşaatlarda çalıştı. Daha sonra askerliğini yapmak için tekrar Türkiye'ye döndü. Askerliği bitince Almanya'da biriktirdiği parayla bir minibüs aldı ve memleketi Rize'de minibüs şoförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı. İstanbul'da, Habibler Köyü'ne yerleşti ve Edirnekapı-Habibler hattında minibüs şoförlüğü yapmaya başladı. İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra üçüncü, dördüncü derken birden o hattaki en fazla minibüse sahip kişi unvanını kazandı. Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu. Halihazırda 15.000 araçlık bir filonun sahibidir.

Abdurrahim Albayrak koyu bir Galatasaray tutkunu olup; 1992-1993 ve 1993-1994 dönemlerinde Altyapı Başkanlığı, 2001-2002, 2011-2012, 2012-2013 dönemlerinde Galatasaray Futbol Şube Sorumluluğu ve 2014 döneminde de 8 ay boyunca 2. Başkan ve Futbol Şube Sorumluluğu ile yönetimde yer almıştır.

Evli ve 7 çocuk babası olan Abdurrahim Albayrak, Almanca bilmektedir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski