Sunucu Pınar Işık Ardor kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Pınar Işık Ardor kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Pınar Işık Ardor


Sunucu Pınar Işık Ardor kimdir? aslen nereli? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


PINAR IŞIK ARDOR NERELİ?

Pınar Işık Ardor 25 Aralık 1974 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslen Balıkesir'lidir. Anne tarafı Mardin'li Arap kökenli, babası ise Balıkesir'li, Çerkez kökenlidir. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamlamış ve Ataköy Lisesi’nden mezun olmuştur.

Yüksek öğrenimine İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde devam etmiş ve uzun bir süre bankacılık sektöründe çalışmıştır. Koçbank ve Egebank A.Ş. bünyesinde de yöneticilik görevlerinde bulunan Ardor, sonrasında bankacılığa ara verip medya sektörüne yönelmiştir.


Rumeli Tv, Akşam, Yeniçağ Tv, Cem Tv ve Kanal T gibi pek çok kanalda "Ekonomik Editörü" olarak çalıştıktan sonra ise sunuculuğa yönelmiştir. Programcılık ve yapımcılık yaptıktan sonra kariyerine sunucu olarak devam etme kararı almıştır.

Sadece 1 Derece, Ekonomi Gündemi, Sektöreel, Seçim Arenası, Artı Değer, Artı Finans, Açık Kanal, Ana Haber Bülteni gibi pek çok program ile seyirci karşısına çıkan sunucu, Beyaz Tv ekranlarında "7. Gün" isimli programı hazırlayıp sunuculuğunu yapmıştır.

Pınar Işık Ardor'un 2 erkek çocuğu vardır.

Pınar Işık Ardor günümüzde Tv100 televizyonunda, "Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair" programını sunmaktadır.

- Sitemizde yer alan diğer Tv100 ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski