e devlet icra sorgulama, e-devletten icra dosyası sorgulama

İcra dava dosyası sorgulama nasıl yapılır? adıma açılmış icra davası sorgulama, icranın tamamını e-devletten nasıl sorgularım? icra dosya numarası öğrenme sorgulama sayfası.
icra sorgulama


e devlet icra sorgulama, e-devletten icra dosyası sorgulama nasıl yapılır? adıma açılmış icra davası, icranın tamamını e-devletten nasıl sorgularım? icra dosya numarası öğrenme sayfası.


icra dosyasi sorgulama nasil yapilir

Borcunu ödeyemediği için icralık olan ve icra dosyasıyla ilgili adresine tebligat ulaşan vatandaşlar; adına açılmış icra dosyalarının takibini yapabilmek veya devam eden icra mahkeme davalarıyla ilgili detayları öğrenmek için araştırma yapmaktadır.

icra dosyasının içeriğini nasıl öğrenebilirim

Adınıza açılmış icra davalarıyla ilgili istediğiniz şekilde sorgulama yapmak e-devlet sistemiyle çok kolaydır. "e-devlet kapısı" sistemiyle mahkeme ve icra dosyalarınızı takip edebilirsiniz.


t.c. ile icra sorgulama Dosya numarasından icra sorgulama UYAP icra sorgulama E-Devlet İcra Dosyası sorgulama UYAP Dosya sorgulama, İcra dosyasının içeriğini nasıl öğrenebilirim? Toplam icra borcumu nasıl öğrenebilirim? Kapanan icra dosyası e devlette görünür mü?

e devletten icra sorgulama nasıl yapılır

Öncelikle icra dosyası takibinizi yapabilmek için e-devlet Kapısı'na yani https://www.turkiye.gov.tr adresine girmeniz gerekmektedir. Ardından Adalet Bakanlığının e-devlet sistemindeki sayfasına giderek listelenen hizmetler arasından icra dosyası sorgulamasını bularak işleminizi yapabilirsiniz.


İCRA SORGULAMA E-DEVLET

Diğer bir seçenek olarak ise https://www.turkiye.gov.tr/adalet-icra-dosyasi-sorgulama sayfasına girerek daha kısa yoldan direkt sorgulama sayfasına ulaşabilirsiniz. Görüntülediğiniz sayfada icra dosyalarınız sıralanır. Bu listenin sağ tarafında yer alan "Detay Görüntüleme" butonunu kullanarak dosyanıza ait türü, durumu, açılış tarihini ve dosya numaranızı görebilirsiniz. Aynı zamanda davadaki tarafları ve varsa avukatları da görüntüleyebilirsiniz.

icra dosyası içeriği öğrenme

Tüm bunların yanı sıra her iki yolda da yapmanız gereken bazı işlemler bulunmaktadır. Link ile direk olarak sorgulama sayfasına gittiğinizde de Adalet Bakanlığı'nın sayfasından gittiğinizde de sisteme giriş yapabilmek için bazı bilgileri cevaplandırmalısınız. Sisteme giriş için TC kimlik numarası ve e-devlet şifresi kullanmalısınız.


e-Devlet şifresi nereden nasıl alınır?

Eğer e-devlet şifreniz yok ise ve ilk defa temin edecekseniz, size en yakın PTT şubesinden 2 TL karşılığında alabilirsiniz. Ancak e-devlet şifrenizi unuttuysanız kimlik bilgilerinizi doğrulayarak sistem üzerinden yeniden şifrenizi alabilirsiniz. Tüm e-devlet şifreleri TC kimlik numaralarında olduğu gibi kişiye özeldir. E-devlet şifrenizi kimseyle paylaşmamalısınız.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski