Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş kimdir? nereli? kaç yaşında? evli mi?

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Gazeteci Aslı Aydıntaşbaş kimdir? aslen nerelidir? kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.

Aslı Aydıntaşbaş twitter hesabından attığı tweetlerle ve muhalif yorumlarıyla dikkat çekmektedir. Aydıntaşbaş'ın Twitter hesabında 750 bini aşkın takipçisi vardır.

Aslı Aydıntaşbaş kimdir?

Aslı Aydıntaşbaş 1973 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. "Robert College" ve ABD Maine'de "Bates College"'dan mezun olmuş ve New York Üniversitesi'nde Gazetecilik ve Ortadoğu üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır.

Gazeteciliğe Cumhuriyet gazetesinde başlamıştır. Bosphorus Chronicle, Yeni Yüzyıl, NTV, Radikal, Sabah, Habertürk.com, Habertürk TV, Akşam ve Milliyet gazetelerinde köşe yazarı, muhabir, Washington temsilcisi ve Ankara temsilcisi olarak çalıştı. Bu sırada The New York Times, The Wall Street Journal gibi gazetelerde haber ve makaleleri yayımlandı.


2011 yılı seçim sezonu, CNN Türk'te 2011 Türkiye genel seçimleri için "Seçim Portreleri" adlı programı, TRT Türk'te "Küresel Nabız" ile Skytürk360'ta "Sıcak Temas" ve CNN Türk'te "Karşı Gündem" isimli televizyon programlarını sundu.

Demirören Holding'in sahibi Erdoğan Demirören hakkında yazdığı bir yazıdan sonra Milliyet gazetesindeki köşe yazarlığına son verildi. Halen Cumhuriyet gazetesinde köşe yazmaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Aslı Aydıntaşbaş kiminle evli?

7 Ağustos 2007 yılında iş adamı Ekim Alptekin ile evlenen Aydıntaşbaş 2008 yılında boşanmıştır. Aslı Aydıntaşbaş, ressam Figen Aydıntaşbaş'ın kızı, reklamcı Defne Aydıntaşbaş'ın kız kardeşi ve oyuncu Füsun Demirel'in yeğenidir.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski