Fox Sunucusu Ezgi Gözeger kimdir? nereli? kaç yaşında?

Ezgi Gözeger kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Fox Tv Ezgi Gözeger


Fox Sunucusu Ezgi Gözeger kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Fox Tv Çalar Saat programının sunucusu Ezgi Gözeger'in burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne? Haber Spikeri Ezgi Gözeger'in hayatı merak edilenler.

Spiker Ezgi Gözeger 1.68 boyunda, 64 kilo ve Aslan burcudur.

EZGİ GÖZEGER KİMDİR?

Ezgi Gözeger Özmemiş 30 Temmuz 1986 tarihinde İzmiri'in Tire ilçesinde doğmuştur. Aslen İzmir'lidir. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi İzmir'de tamamlamıştır. Tire Kutsan Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesinde Meteoroloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.


Ezgi Gözeger'in asıl mesleği Meteoroloji Uzmanlığıdır.

2009 yılında FOX TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat adlı sabah haber programında hava durumu editör ve spikerliği yapmaya başladı. Fox Tv'de hava durumu spikerliğine devam eden Ezgi Gözeger, Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans eğitimi almıştır.

Gözeger 1 Şubat 2012 tarihinde FOX TV 'de Fox Gece adlı programı sunmaya başlamış, 2014 - 2015 yıllarında FOX TV'de dönüşümlü olarak sabah ve hafta sonu sabah haberlerini sunmuştur.

Ezgi Gözeger, 2015 yılında 3. Dijital Dünya'nın Enleri Ödül Töreni'nde En İyi Hafta Sonu Haber Spikeri ödülüne layık görülmüştür. Gözeger halen FOX TV'de Çalar Saat programının sunuculuğunu yapmaktadır.

ezgi gözeger'in eşi onur özmemiş
ezgi gözeger ve eşi


Ezgi Gözeger kiminle evli?

Özgener, 2014 yılında Onur Özmemiş ile evlendi. Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nde gerçekleşen nikâhı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. Onur Özmemiş'te eşi Ezgi Gözeger gibi medya sektöründe çalışıyor. Çiftin evliliklerinden bir çocukları vardır.

Spiker Ezgi Gözeger Instagram hesabı

@ezgigozeger

Sunucu Ezgi Gözeger Twitter hesabı


Sitemizde bulunan diğer FoxTv ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski