aSpor sunucusu Ezgi Toper kimdir? nereli? kaç yaşında?

Ezgi Toper kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
aSpor sunucusu Ezgi Toper


Ezgi Toper kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


A Spor spikeri Ezgi Toper'in burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne?

Spiker Ezgi Toper 1.66 boyunda, 52 kilo ve Başak burcudur.


EZGİ TOPER NERELİ?

Ezgi Toper 4 Eylül 1989 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Aslen Ankara'lıdır. İlk, orta ve liseyi Ankara'da okumuş, ardından Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Kadir Has Üniversitesi’nden Spor İletişimi sertifikası almıştır.

Kariyerine 2012 yılında Eurosport’da stajyerlik ile başlamış, burada haber editörü ve spiker olarak görev yapmıştır. 2013 yılında Demirören Holding'in sahibi olduğu Milliyet gazetesinde çalışmaya başladı. Milliyet gazetesinde editör olarak görev aldı. Bunun yanında Milliyet gazetesine ait olan Skorer Tv’nin kurucu ekibi arasında yer aldı ve internet üzerinden gerçekleştirdiği yayınlarda sunuculuk yaptı.  Pek çok canlı yayında ve röportajlarda görev aldı.


2018 yılında yine Demirören Holding bünyesinde bulunan D-Smart kanalına geçiti. D-Smart'ta Bol’ca Futbol isimli programın moderatörlüğünü üstlendi. Yaklaşık 7 yıl boyunca Demirören Holding bünyesindeki medya kuruluşlarında çalıştıktan sonra 2020 yılında A Spor’a transfer oldu. A Spor’da Maksimum Spor, Sabah Sporu ve Spor Ajansı gibi programlarda sunuculuk ve moderatörlük görevini üstlendi.

Ezgi Toper günümüzde halen  A Spor’da Spor Ajansı programının sunuculuğunu yapmaktadır.

Ezgi Toper kiminle evli?

Sunucu Ezgi Toper'in henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Spiker Ezgi Toper Instagram hesabı

@ezgitpr

Sunucu Ezgi Toper Twitter hesabı

@ezgitoperr

- Sitemizde yer alan diğer ATV - AHaber ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski