ÜLKE Tv sunucusu Gözde Özyürek kimdir? nereli? kaç yaşında?

Gözde Özyürek kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Ülke Tv Gözde Özyürek


ÜLKE Tv Sunucusu Gözde Özyürek kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Ülke Tv spikeri Gözde Özyürek'in burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne?

Spiker Gözde Özyürek 1.70 boyunda, 64 kilo ve Oğlak burcudur.

SUNUCU GÖZDE ÖZYÜREK NERELİ?

Gözde Özyürek 4 Ocak 1989 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Baba tarafından aslen Ordu'ludur. İlk ve ortaokul mezuniyetinin ardından Bahçelievler Süper Lisesi'nden mezun olmuştur. Üniversite eğitimini ise Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde tamamladı.

Sunuculuk kariyerine Kanal 7 ve Ülke Tv'de stajyer olarak başlamış, stajını tamamladıktan sonra yine aynı kanalda muhabirlik yapmıştır. Savaş muhabirliği, cumhurbaşkanlığı muhabirliği gibi birçok alanda görev yapmıştır. Bir dönem Suriye'de Zeytindalı Harekatı, Barış Pınarı Harekatı ve İdlip Harekatı gibi çeşitli operasyonlarda bölgede bulunup, savaş bölgelerinden haberler aktarmıştır.


Ekonomize dergisi ve İstanbul Sesi gazetesinin ortak olarak düzenlediği Yılın En'leri ödül töreninde Yılın En İyi Kadın Televizyon Muhabiri Ödülü’nü kazandı. 11.Ekonomi’nin En’leri Zirvesi Ödüllerinde ise Yılın En Başarılı Muhabiri ödülünü kazanmıştır.

2020'den itibaren Ülke Tv'de Akşama Doğru isimli haber bültenini sunmaya başladı.

Günümüzde halen Ülke Tv’deki spikerlik kariyerini sürdüren Özyürek, hafta içi her gün Akşama Doğru programını sunmaktadır.

Gözde Özyürek kiminle evli?

Sunucu Gözde Özyürek'in henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Spiker Gözde Özyürek Instagram hesabı

@gozgeozyurekk

Sunucu Gözde Özyürek Twitter adresi

@gozyurek52

- Sitemizde yer alan diğer ÜlkeTV-Kanal7 ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

1 Yorumlar

  1. allah gözde özyüreke umre hac nasip etsin hayırlı evlilik nasip etsin kendisine amin allah dünya ve ahirette mutlu eylesin amin

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski