TRT HABER Gece Bakışı Sunucusu Hande Koçyiğit kimdir? nereli?

Hande Koçyiğit kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Trt Haber Hande Koçyiğit


TRT HABER Gece Bakışı Sunucusu Hande Koçyiğit kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


TRT Haber Gece Bakışı sunucusu Hande Koçyiğit'in burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne?

Hande Koçyiğit Kaç Yaşında?

Hande Koçyiğit 11 Şubat 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlk ve orta öğreniminin ardından Gaziosmanpaşa Kız Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezun olmasının ardından, Öğretmenlik yapmak yerine radikal bir kararla çocukluk hayali olan mesleğe yönelmek için, Anadolu Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünü de bitirmiştir.

Sunucu Hande Koçyiğit 1.65 boyunda, 51 kilo ve Kova burcudur.


Başkent İletişim Akademisi'nde önemli ve alanında marka olmuş isimlerden diksiyon, spikerlik ve sunuculuk dersleri alarak Dialog Anlatım ve iletişim'de Can Gürzap, Arsen Gürzap ve Emre Buga gibi alanında uzman olan isimlerden haber spikerliği ve sunuculuk eğitimleri almıştır.


Yerel bir mecrada muhabirlik yapmaya başlayarak kariyerine adım attı. Bir süre mesleğine ara verdikten sonra haber spikerliği yapmak için gerekli eğitimlerini tamamladı. Ardından Tvem kanalında çalışmaya başladı. Burada ana haber spikerliği ve editörlük görevini üstlendi. Bir süre Tvem kanalında çalıştıktan sonra 2020 yılında Ülke Tv’ye ana haber spikeri olarak transfer oldu.

Ülke Tv'de hafta içi her gün "Ülke'de Bugün" isimli haber kuşağını sunmuştur. Başarılı Sunucu günümüzde halen TRTHABER kanalında Gece Bakışı isimli haber programını sunmaktadır.

Sunucu Hande Koçyiğit Instagram hesabı

- Sitemizde yer alan diğer TRT ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski