Sunucu İrem Sansak kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Sunucu İrem Sansak kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
irem sansak


Sunucu İrem Sansak kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Sözcü Tv haber sunucusu İrem Sansak'ın burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne?

Spiker İrem Sansak 1.64 boyunda, 52 kilo ve Balık burcudur.

İREM SANSAK KİMDİR?

İrem Sansak 26 Mayıs 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiş olan ünlü sunucu aslen Kafkas göçmenidir. İstanbul'da Azaphan Anadolu İletişim Meslek Lisesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuş, ardından ön lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Radyo ve Televizyon Yayıncılığı bölümünde, lisans eğitimini ise Kocaeli Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünde tamamlamıştır.

Lisans eğitiminden sonra Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesinde "Pedagojik Formasyon" alarak öğretmenlik diplomasına sahip oldu. Stajyer öğretmenliğini Kocaeli ilinde bir ortaokulda tamamladı. Bir yıl öğretmenlik yaptı ve 8. Sınıf öğrencilerinin dersine girerek Medya Okuryazarlığı dersleri verdi. 
Sansak, 2004 - 2005 yılları arasında TGRT kanalında stajyer olarak televizyonculuğa ilk adımını attı. Sonrasında Fox Tv, Atv ve A Haber kanallarında ekran karşısına çıktı.


A Haber’de Dış Haberler, saha Muhabirliği (canlı yayın) görevlerinde bulundu. Aynı zamanda "Haber Önü 5 Dakika" programını hazırlayıp sundu. A Haber bünyesindeki çalışmalarına "Mutfaktayız" adlı yemek programı ekledi. Programın hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlenip, Türk ve Dünya mutfaklarından farklı lezzetlerini şefler aracılığı ile tanıttı.

İrem Sansak, TRT eski spikerleri olan Rana Elik’ten diksiyon dersi aldı. Bununla beraber Can Gürzap ve Arsen Gürzap tarafından kurulan Dialog Anlatım İletişim şirketinde diksiyon, spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldı. Çocukluk yıllarında bale ile ilgilendi. Modern dans ve tiyatro eğitimleri aldı.

Bir süre Haber Global Tv'de haber sunucusu olarak görev almış olup günümüzde halen SÖZCÜ TV'de hafta içi gündüz haberlerini sunmaya devam etmektedir.

İrem Sansak kiminle evli?

Sunucu İrem Sansak'ın henüz bekar olduğu bilinmektedir.

Spiker İrem Sansak Instagram hesabı

@iremsansak

- Sitemizde bulunan diğer SZC TV ekran yüzlerini görmek için tıklayın..

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski