Gazeteci Murat Çelik kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Gazeteci Murat Çelik kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Gazeteci Murat Çelik


Gazeteci Murat Çelik kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


Konuk olduğu haber programlarında güncel olaylar ve siyasi gündeme dair çarpıcı yorumlarda bulunan Gazeteci Murat Çelik'in hayatı hakkında merak edilenler.

MURAT ÇELİK KİMDİR?

Murat Çelik 1970 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Gazetecilik kariyerine 1989 yılında Nokta dergisi ile adım atmış, Amerika'da televizyon yayıncılığı üzerine eğitim almıştır ve çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Sonraki dönemlerde yer aldığı yapımlar arasında TRT, AA, ATV, BRT gibi kanallar yer almıştır. Star Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini sürdürmüştür. Star TV'de Yüzleşme isimli programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlenmiştir. Bir dönem Vatan Gazetesi bünyesinde gazetecilik yapmıştır.


Murat Çelik, sosyal medya hesabında sık sık Beşiktaş ile ilgili paylaşımlar da yapmaktadır. Sıkı bir Beşiktaş tarafı olan Murat Çelik BJK Divan Kurulu ve Kongre Üyesidir.

Murat Çelik günümüzde halen Posta Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Gazeteci Murat Çelik zaman zaman CNN Türk ekranlarında yayınlanan, Gazeteci Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü isimli programa yorumcu olarak katılmaktadır.

- Sitemizde biyografisi yer alan diğer Gazetecileri görmek için tıklayın..

Gazeteci Murat Çelik kiminle evli?

Murat Çelik kendisi gibi gazeteci olan meslektaşı, Halk Tv Ankara Temsilcisi Özlem Akarsu Çelik ile evlidir. Çiftin 2 çocukları bulunmaktadır.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski