Sunucu Nevra Öner kimdir? aslen nereli? kaç yaşında?

Nevra Öner kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.
Nevra Öner


Sunucu Nevra Öner kimdir? aslen nerelidir? kaç doğumlu kaç yaşında? evli mi? eşi kim? biyografisi ve hayatı hakkında kısa bilgi.


HaberGlobal Tv spikeri Nevra Öner'in burcu ne? boyu kaç, kilosu ne? instagram hesabı ne? twitter adresi ne?

Spiker Nevra Öner Terazi burcudur.

NEVRA ÖNER NERELİ?

Nevra Öner 23 Ekim 1986 tarihinde 3 çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Doğma büyüme İstanbul'lu, Aslen Makedonya Üsküp'lüdür. Anadolu İletişim Lisesi'nden mezundur. Lise yıllarında çıkardığı dergide reklam ücreti alarak meslek hayatına başlamıştır. Lise son sınıfta  Atatürk Havaalanı Tepe Akfen Venture’de halkla ilişkiler bölümünde 1 sene çalıştı. Liseyi bitirdikten sonra da çalışmaya devam eden Nevra Öner liseden sonra iki sene özel bir dershanenin basın ve halkla ilişkiler departmanında çalıştı.

Para kazanmayı lise yıllarında öğrenen Öner İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon yapımcılığı bölümünde 2 yıl eğitim aldı. Bu eğitimin kendisi için yeterli olmadığını gören Öner İstanbul Ticaret Üniversitesi'nde Medya İletişim Sistemleri okuyarak lisans eğitimini başarı ile tamamladı. Lisans eğitiminden sonra da bununla da yetinmeyen Nevra Öner Başkent İletişim Bilimleri Akademisinde spikerlik/sunuculuk sertifika programını tamamlamıştır.


Üniversite eğitiminin son senesinde BJK TV ‘de kendine yer bulan başarılı sunucu 1 seneden daha fazla spor spikeri olarak Ana haber sunuculuğu maç sonu röportajları maç öncesi yorumlar gibi programlarını sundu ve başarılı bir şekilde görevine devam etti.

Mesleğinde gösterdiği başarılar kısa sürede dikkat çeken Nevra Öner BJK TV’den TV EM kanalına transfer olmuştur. TV EM kanalında Spor Ana Haber bültenini sunan Öner aynı zamanda Spor Saati isimli programı başarılı bir şekilde yönetmiştir. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren Öner önce Kanaltürk kanalına geçmiş daha sonra TGRT Haber’de sunuculuk yaptı. Nevra Öner şuan da İstanbul Üniversitesi diksiyon ve hitabet sanatı ile ilgili eğitimler vermektedir.

Nevra öner bir yandan da akademik olarak çalışmaya devam etmekte ve Türkiye’de kız çocuğu olmak isimli bir araştırma yürütmektedir. STK gönüllüsü olan Nevra Öner aynı zamanda kanser tedavisi gören çocukların masraflarını karşılamak amacıyla kurulan ve bu amaç doğrultusunda destek toplayan Neşeli Oda isimli bir oluşumun içinde yer almaktadır.

Nevra Öner kiminle evli?

Sunucu Nevra Öner'in eşinin kim olduğuyla ilgili bir bilgiye ulaşılamamış olup, bir diş hekimi ile evli olduğu bilinmektedir.

Spiker Nevra Öner Instagram hesabı

@onernevra

Nevra Öner günümüzde halen halen Haber Global ekranında hafta içi her gün saat 06.00-09:00 saatleri arasında yayınlanan Türkiye’de Sabah programını sunmaktadır.

Sitemizde bulunan diğer Haber Global ekran yüzlerini görmek için tıklayın

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski